Küldd vissza az átkot annak, akitől kaptad!



Ha úgy érzed, hogy rontást tettek rád, akkor ne fizess annak levélteléért, mert az alábbi villámpraktikákkal ugyanezt egyedül is meg tudod csinálni!Hirtelen jelentkező, orvosilag „megmagyarázhatatlan” fizikai betegségek törnek rád? Semmi kedved emberek közé menni? Sokat vagy egyedül? Változékony a hangulatod? Akaratodon kívüli, kényszeres vonzást és kötődést érzel valaki iránt?

Egy ideje sehol sem érzed jól magad, mindenféle ok nélkül fáradt és nyugtalan vagy? Szerencsétlennek érzed magad, mert semmi sem alakul a terveid szerint? Úgy érzed, mintha elködösítették volna az elmédet? Eltűnt az egyik kedvenc tárgyad, vagy egy új, szokatlan tárgy került a birtokodba? Rémálmok kínoznak?

Ha a felsoroltak nagy részét tapasztalod, akkor nem csoda, ha úgy érzed, hogy megátkoztak. A rontás levélteléért azonban ne adj ki pénzt, hiszen az alábbi villámpraktikákkal egyedül is megszabadulhatsz az átoktól.

Átok visszaküldése: Ha sejted, hogy ki átkozott meg, akkor növekvő hold idején, éjjel menj el hozzá és dobj a küszöbére Sanguinaria canadensist, igazi vérgyökeret, ami a vudu szerint megtöri az átkot, gonosz varázslatot. A célnak a vérontó pimpó is megfelel.

Ha nem tudod, hogy ki a „tettes”, akkor válassz egy szimbolikus küszöböt. Ez lehet egy elhagyatott házé, lakásé, vagy megrajzolhatsz egyet a szabadban. Itt arra kell gondolnod, hogy az lakik ott, aki megátkozott.

Átok megszüntetése: Állíts fekete gyertyát egy régi fazék vagy üst közepére! Töltsd meg vízzel úgy, hogy a gyertya feléig érjen! Gyújtsd meg a gyertyát és mondd el ezt: „Ha valóban megvagyok átkozva, oltódjon el ez a láng.”

Nézd a lángot, közben pedig lásd, hogy az összes negatív energia elszáll belőled, egyenesen a gyertyába. Amikor a láng eléri a vizet és elalszik, akkor megszűnik az átok, neked pedig csak annyit kell mondanod, hogy: „Ámen!”

Ásd el a vizet és a gyertyacsonkot!

Átok eltávolítása: Végy három szelet péppé tört fokhagymát, amit dobj egy el tálka vízbe, amit tégy az ágyad közelébe legalább három napra. Dörzsöld be a cipődet egy kis fokhagymával, majd az első lépés, amit majd a cipőben megteszel, az otthonod ajtajának átlépése legyen!

Átok megtörése: Fogyó hold első napján vegyél elő egy kis fekete zsákocskát, amibe tegyél 1 teáskanálnyi curryt, kaprot, verbénát és gyömbért. Egy papírra írd fel a teljes nevét és születési dátumát annak, akitől gyanítod, hogy átkot tett rád.

Ha nem tudod, hogy kiről lehet szó, akkor azt írd, hogy „aki megátkozott”, majd a papírt dobd bele a zsákba! Gyújts meg egy fekete gyertyát! A viaszából csepegtess a papírra és a gyógynövényekre. Ha van gyanúsítottad, akkor mondd ki háromszor a nevét és képzeld magad elé a személyt! Ha nem tudod, akkor koncentrálj arra, hogy a szertartás annak szól, aki megátkozott.

Kösd össze a fekete tasak száját, háromszor csomózd meg, majd ásd el az illető házának közelébe. Ha nem tudod, hogy kiről van szó, akkor keress egy semleges területet. A következő növekvő holdnál ki kell ásnod a tasakot. Ezzel megszünteted az átkot.

Átok megfordítása: Szükséged lesz egy üstre, vagy fazékra, egy halom tölgyfaágra, néhány szem fagyöngyre, vízre, egy kiló sóra, néhány hajszáladra és levágott körmödre. Menj ki a szabadba! A sóból szórj magad köré egy szent kört, a tölgyből rakj tüzet, ami fölé helyezd el a vízzel teli üstöt vagy fazekat. Engedd forrni a vizet, amibe tedd bele a hajszálaidat, kördarabkáidat és a fagyöngyöt. Amikor a víz felforrt, akkor öntsd ki a földre.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló