A tekinteted elárulja a csillagjegyed



Ebből a horoszkópból kiderül, hogy milyen pillantás és szemforma jellemző az egyes csillagjegyekre.Kos: Általában nagy, széles, gyakran mandulaformájú szemekről és fürkésző tekintetről ismerhető fel a Kos, akivel szemben úgy érezhetjük, hogy előle semmit sem lehet eltitkolni.

Bika: Általában nyugodt, érzelmileg zárkózott személy, aki néha sebezhetőnek tűnhet. Ennek a csillagjegynek gyakran őzikeszeme van, vagyis nagy, barna, ártatlan, kicsit ijedt tekintet árulhatja el, ha valaki Bika.

Ikrek: Ennek a csillagjegynek a tekintetében egyfajta pajkosság, játékosság, érdeklődés és kíváncsiság látható. Általában fürgén mozog a szeme, mintha folyamatosan próbálná feltérképezni a környezetét. Az Ikreknek tényleg ragyog a szeme.

Rák: Ennek a csillagjegynek a tekintetéből szinte minden kiolvasható. A Rák szeme is általában nagy, kerek, de előfordul mandulaformájú is. A tekintete ártatlanságot, egyfajta szomorúságot, félénkséget és intellektualizmust sugároz.

Oroszlán: Az Oroszlán szemhéjának formája általában hasonlít az állatvilág oroszlánjaihoz, a pislogása pedig lassú, megfontolt. Az Oroszlán tekintete méltóságteljes, tiszteletet parancsoló, ám amikor feldühödik, akkor a szeme egy kicsit elsötétül, megcsillan benne a bátorság, mintha egy harcra kész vadmacska lenne.

Szűz: Általában a beható, fénylőn csillogó szemről ismerhető fel. A szeme formája gyakran nagy és kerek, a tekintetéből pedig bölcsesség sugárzik, ami kifejezetten vonzóvá teszi, ahogy az egyedi vonású szempillái is.

Mérleg: Ennek a csillagjegynek a szeme általában nagyon szimmetrikus, ami kifejezetten csábítóan hathat másokra, ahogy az is, hogy a Mérleg szemének csillogása romantikus hatást kelt.

Skorpió: Ennek a csillagjegynek a tekintete hipnotikus erőt, titokzatosságot sugall, ami általában mágnesként vonzza magához az embereket. A Skorpiótól elég egyetlen pillantás ahhoz, hogy rabul ejtse azt, akit akar. Szintén erre a csillagjegyre jellemző, hogy a tekintetével a másik veséjébe lát, ahogy az is, hogy a pillantásával ölni tudna.

Nyilas: Ha valakinek fényes, nyílt, szinte gyermekein csillogó tekintete van, amiből világosan látszik, hogy a tulajdonosa jól érzi magát, vidám, akkor az illető valószínűleg Nyilas. Ugyancsak erre a csillagjegyre igaz, hogy néha úgy tűnik, mintha nem kifelé, a másikra, hanem befelé figyelne. Ami a Nyilast kiemeli a többiek közül az az, hogy amikor az utazásairól fantáziál, akkor a szeme izgatottan mozog.

Bak: Mély, átható tekintettel rendelkezik a Bak, akinek szeméből egyfajta varázserő olvasható ki. A keskeny szemei néha olyanok, mintha bosszús lenne. A Bak estében nem ritka, hogy a szeme karikás, táskás, és másokhoz képest több ránc jelenik meg a szeme körül.

Vízöntő: Ennek a csillagjegynek a szemébe nézve nehéz eldönteni, hogy tényleg odafigyel-e az emberre, vagy teljesen máshol jár az esze. A Vízöntő tekintete hidegnek tűnhet, és az ember úgy érezheti, hogy jéggé dermed tőle.

Halak: A Halaknak lehet a legszebb szeme. A tekintete álmodozó, rejtélyes és kristálytiszta, amit nem lehet összekeverni más csillagjeggyel. A női és a férfi Halak is nagyon vonzó a különös pillantása és szemformája miatt.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló