Mi vár rád novemberben?



A születésed napjához tartozó szám szerint mire számíts az ősz utolsó havában?1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-án, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1. Az ambícióid olyan erősek lesznek az ősz utolsó havában, hogy azokat gyorsan sikerre viszed, ám ennek ára lesz, mert időnként kissé nyersen, durván fogsz viselkedni. Novemberben előfordulhatnak olyan esetek, amikor félre fogod tenni az érzelmeidet azért, hogy a presztízs, az erő és az önuralom kerülhessen előtérbe. A hónap végén elutazhatsz.

2. Novemberben valóra válhatnak az álmaid. A munka helyett inkább elutaznál egy egzotikus helyre. Mivel most könnyen elkalandoznak a gondolataid, emiatt nehezedre fog esni, hogy a munkádra koncentrálj, ami ahhoz vezethet, hogy veszélybe kerülhet az állásod.

3. Drámai viselkedés lesz rád jellemző novemberben, mert nagy hatást szeretnél gyakorolni valakire. Ha van párod, akkor sok szép órát tölthettek együtt. Ha a következő hetekben bulizni mész, esetleg összejövetelen veszel részt, akkor te leszel a társaság középpontja. Anyagi téren kedvezően alakul a helyzeted novemberben.

4. Az ősz utolsó havában úgy szeretnél sikert aratni, hogy ahhoz a művészi tehetségedet használod fel. A nagyszerű kézügyességeddel új hobbit találhatsz, ami talán a lakásod csinosítása lesz. Novemberben legyél őszinte és ne dolgozz túl sokat!

5. Novemberben túlságosan lassúnak érezheted a lépéseket, emiatt elég vad ötleteid támadhatnak azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne kicsit felgyorsítani az eseményeket. Az ősz utolsó havában nyugodtan keress új módszereket, de közben figyelj oda arra, hogy ne kerülj bajba!

6. Novemberben felkeresheted a régi barátaidat, új élményekkel gazdagodhatsz, amik a látókörödet is szélesíthetik, a baráti társaságod pedig új tagokkal bővülhet. A legjobban akkor járhatsz, ha a természetben töltöd az idődet. Habár mindez remekül hangzik, arra azért figyelj, hogy ne erőltesd túl magad! Igyekezz mindenben megtalálni az arany középutat!

7. Ha az ősz utolsó havában türelmetlenül várod a fizetésemelést vagy előléptetést, akkor valószínűleg ez késni fog, ezért dolgozz továbbra is keményen, a jutalmat pedig későbbre várd! Novemberben az egyik munkatársad viselkedése aggodalommal tölthet el, de valószínűleg hamarosan ki fogtok békülni. November második felében nyugodtan tervezgess a pároddal, de a komoly lépéseket ne tegyétek meg!

8. Az éberség legyen a jelszavad novemberben, mert rengeteg lehetőséged lesz, ám ezeket csak akkor használhatod ki, ha gyorsan reagálsz. November végén jobb lesz, ha alaposan körbenézel a házad táján!

9. Abban az esetben, ha nem vigyázol, akkor fel kell készülnöd arra, hogy novemberben csalódások fognak érni! Légy óvatos, mert egy gátlástalan ismerősöd szeretne a bizalmadba férkőzni, hogy aztán kihasználjon. Novemberben az lesz a legbölcsebb, ha senkinek sem ígérsz meg semmit. Ebbe beletartozik a legjobb barátaid és a legközelebbi hozzátartozóid is! A költekezéssel is fogd vissza magad!

(Forrás: noiportal.hu)



Ajánló

Ajánló