Olvasd el, hogy mi várható a szerelemben ősszel!



Mit jósolnak a csillagok a következő három hónapra a magánéleted terén?Kos: Rengeteg lehetőséged lesz arra ősszel, hogy valóra váltsd a régi álmaidat, terveidet. A szerelemben válaszút elé érkezhetsz, ahol egy nagy döntést kell meghoznod, mert ideje, hogy rájöjj arra, hogy valójában mit szeretnél.

Bika: Párkapcsolat terén a csillagok azt tanácsolják, hogy halasszátok el a nagy döntéseket, például a költözést, eljegyzést! Ha párt keresel, akkor nézz jobban körül, mert lehet, hogy egy régi ismerősöd fog bemutatni életed szerelmének!

Ikrek: Párkapcsolat terén, ha idén eddig nem jutott sok időd a kedvesedre a sok munka vagy más elfoglaltságok mellett, akkor ősszel végre lesz arra lehetőségetek, hogy az eddiginél több időt töltsetek együtt. Ha szerelmet keresel, akkor ne aggódj, mert az ősz új lehetőségek hoz az életedbe.

Rák: Ha van párod, akkor az ősz egyfajta békességet teremt az életedbe, elcsitulnak a viták, megoldódnak a problémák és képes leszel a megbocsátásra. Emellett újabb esélyt adhatsz egy exednek. Ha párt keresel, akkor ősszel még egy kicsit várnod kell.

Oroszlán: Ha van párod, akkor problémáitok adódhatnak, és egy egyszerű félreértésből is vita kerekedhet ki. Ha szeretnéd fenntartani a harmóniát, akkor beszélgessetek a pároddal, hiszen közösen mindent meg tudtok oldani. Ha párt keresel, akkor ősszel inkább új barátokat találhatsz, ám nem kizárt, hogy egy új ismeretség később szerelemmé érik.

Szűz: Ha van párod, akkor a köztetek lévő kötelék megerősödhet, stabillá válhat. Ha párt keresel, akkor az ősz nagyszerű lehetőségekkel örvendeztet meg. Ebben a három hónapban találkozol valakivel, aki pozitív változást hozhat az életedben, ám csak akkor, ha bátor leszel.

Mérleg: Át kell gondolnod, hogy mit szeretnél! Ha meg akarod tartani a párodat, mert fontos a számodra, akkor mostantól tölts vele több időt! Ha párt keresel, akkor ősszel beleszerethetsz valakibe, aki viszonozni fogja az érzéseidet.

Skorpió: Ha van párod, akkor lehetséges, hogy most jön el az ideje annak, hogy egy szinttel magasabbra lépjen a kapcsolatotok. Ha ősszel szerelmet keresel, akkor tölts egy kicsit több időt a barátaiddal, járj el szórakozni, légy szemfüles, mert az igazi betoppanhat az életedbe.

Nyilas: Ha párt keresel, akkor a sok csalódás után végre megtalálhatod azt, akire mindig is vágytál. Ha van párod, akkor a problémáitok és a vitáitok száma is csökkenhet. A pénzügyi nehézségeitek is megoldódhatnak, ti pedig komolyabban kezdhettek beszélni a közös jövőtökről.

Bak: Előfordulhat, hogy eddig csak a rózsaszín ködön keresztül láttad a párodat, akivel kapcsolatban rájöhetsz, hogy nem is olyan, mint azt képzelted. Ez nem biztos, hogy csalódást jelent, hiszen az is megtörténhet, hogy sikerül együtt átvészelnetek a nehézségeket, ami bizonyítja, hogy a jóban és a rosszban is együtt maradtok.


Amennyiben párt keresel, akkor ez a három hónap ideális arra, hogy belekezdj egy új hobbiba. Az új dolgok kipróbálásával annak is növeled a valószínűségét, hogy megtalálod az igazit.

Vízöntő: Ha párt keresel, akkor könnyen elcsavarhatja a fejed egy jó külsejű személy, aki átverhet. A csalódást elkerülheted, ha két lábbal állsz a földön. Amennyiben van párod, akkor a szerelmetek erősödhet, ám semmit sem kapkodtok el a kapcsolatban, hanem lassan haladtok előre, ami így tökéletes!

Halak: Ha van párod, de ez még nem történt meg, akkor kedvet kaphattok a családalapításhoz, vagy az esküvőtök szervezéséhez. Ha párt keresel, akkor keress új helyeket!

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló