A horoszkóp szerint kiknek nem kellene háziállatot tartaniuk?



Milyen okok miatt nem való kedvenc ezeknek a csillagjegyeknek?Az ember, főleg akkor, ha egyedül él, szereti megosztani az otthonát egy kutyával, macskával, madárral, aranyhörcsöggel, vagy más kedvenccel, akitől rengeteg pozitív energiát kaphat. Ugyanakkor az, akinek már volt kisállata, jól tudja, hogy ennek is megvannak a maga árnyoldali.

Példaként említhetjük a tisztaságot, ami gyakran oda, ha a lakásban tartjuk a kedvencet, aki a koszos bundájával felmászik a bútorra, saras lábaival összemássza a padlót. Szintén említhetnénk az utazást, ami esetében, ha nem akarjuk magunkkal vinni a kedvencet, akkor találnunk kell valakit, aki gondoskodik a szükségleteiről, amíg mi távol vagyunk.

A háziállat rengeteg örömöt adhat, de legalább ugyanennyi felelősséggel jár a tartása, éppen ezért nem alkalmas mindenki arra, hogy gazdivá váljon. Habár ennek számtalan oka lehet, mégis a horoszkóp szerint néhány csillagjegy mindenképpen jobban járna, ha nem próbálkozna a feladattal.

Íme, hogy melyek ezek a csillagjegyek! Te köztük vagy? Egyetértesz az alábbiakkal?

Halak: A Halak hajlamos magába fordulni, csendben félrevonulni. Ha a Halak csalódik, akkor a szokottnál is jobban befelé fordul, olyankor pedig hajlamos megfeledkezni még az egyébként imádott és féltett kisállatáról is, ráadásul a kedvencek megérzik a gazdájuk érzelmeit, így a Halak érzelmi hullámzását is, ezért talán jobb lenne, ha ez csillagjegy nem vállalkozna állattartásra.

Nyilas: Hatalmas felelősséget vesz a nyakába az, aki egy állattal osztja meg az életét, éppen ezért lenne jobb, ha a Nyilas ezzel nem próbálkozna, hiszen ő nem szeret hosszú távú felelősséget vállalni.

A Nyilasról azt is tudjuk, hogy imádja a szabadságot, rengeteget utazik, élvezi, hogy azt tehet, amit csak akar, ám nem viheti magával mindenhova és mindig a kutyáját és a macskáját. Ha a Nyilas mégis kis kedvencre vágyik, akkor vagy találnia kell valakit, aki vigyáz rá, amíg ő nincs otthon, vagy a jövőben csak olyan helyre mehet, ahol az állatokat is szívesen fogadják, ám ez a fajta kötöttség a gazdit és a kisállatot is megviseli.

Szűz: A gyakorlatiasságról hírek Szűz imádja a tisztaságot. Ebből már kitalálható, hogy szívből utálja a káoszt és annak minden formáját. A Szűz tisztaságmániája rengeteg bosszúságnak lehet forrása, ha állattartásra vállalkozik.

Habár a Szűz nagyon szeretheti a kutyáját, a macskáját, azt mégis képtelen lenne elviselni, amikor azt látja, hogy a kedvence vedlik, a ház és az udvar pedig tele van állatszőrrel. A Szűz attól is kiborulna, ha a kedvence koszos lábbal végigrohanna nappalin, piszkosan beledörgölőzne a kanapéba, hogy a többi „balesetet” már ne is említsük.

Mindezek tükrében a Szűz jobban járna, ha nem osztaná meg az életét egy kisállattal, mert az idegei aligha bírnák a gazdi szerepet.

Vízöntő: Tulajdonképpen a Vízöntő minden adottsággal rendelkezik, ami remek gazdivá tehetné, hiszen nagyon barátságos, becsületes és hűséges. Ennek ellenére mégsem ajánlott, hogy kisállatot tartson, mert előfordul, hogy érzéketlenül, közönyösen viselkedik, emiatt nem biztos, hogy kialakulna az állatkája iránti kötődés.

Ez a csillagjegy egyébként se szereti, ha korlátozzák az elképzeléseiben, pedig abban az esetben, ha az ember magához vesz egy kedvencet, akkor ő mindig ott lesz arra várva, hogy a gazdája gondoskodjon róla.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló