Kártyajóslás a hétre



Mire számíthatsz a következő napokban?

Ha szeretnéd tudni, hogy a jóskártya szerint mit tartogathat számodra az univerzum ezen a héten, akkor válassz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el az ahhoz tartozó jóslatot!1. Jégeső, viharok, természeti katasztrófák: Személyes kihívásokban lehet részed a héten, ezért szembe kell nézned önmagaddal. Ez egyáltalán nem rossz dolog, hiszen ez a fejlődésedet fogja szolgálni. A héten lehet, hogy úgy fogod érezni, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok, ám ne kapkodj, mert azzal csak visszaesést fogsz elérni!

Tudd, hogy mikor van itt az ideje megvillantanod az erődet, és mikor jobb visszafognod magad! Azt se felejtsd el, hogy nem tarthatsz mindent az irányításod alatt. Ha elfogadod, hogy vannak dolgok, ami felett nincs hatalmad, akkor kevésbé leszel frusztrált.

Azt is meg kell tanulnod, hogy az életben vannak viharos időszakok, amiket muszáj elviselned, hiszen utánuk újra kisüt a Nap. Ha tehát nehéz heted lesz, akkor az nem a világ vége, hanem csak egy gyors ütköző, ami visszaveti a tempódat, hogy átgondold a dolgokat, és így biztonságosabban érhesd el a célodat.

2. Végzet, szerencse, célok: Ez a hét a felelősségvállalás és a változás energiáit hozzák el neked. Ha belevágsz valamibe, akkor annak meglesz az eredménye. A heti változások a jövődet fogják megalapozni.

A lehetőségeid közül sok még kiforróban van, ám ezek fogják megteremteni a jövőbeli céljaidat és terveidet. Az előtted álló napok nyugodtan fognak telni, nem lesz szükséged azonnali cselekvésre, a projektjeid pedig szépen, lassan megvalósulnak.

Emellett váratlan meglepetésben, nyereségben, ajándékban lehet részed, amiket építs be a készülő terveidbe! A második kártyalap azt is jelzi, hogy felerősödhetnek a megérzéseid, amikre bátran hallgass, miközben semmit se sürgess, hanem csak sodródjon az árral!

3. Ajándékok, nagylelkűség, vendégszeretet: A héten úgy érezheted, mintha valami már megtörtént volna. Lehet, hogy egy konkrét helyzet ismétlődik újra és újra. Ezt az ördögi kört úgy szüntetheted meg, ha megtanulod azt a leckét, amit az adott szituáció próbál megtanítani neked, mert csak így találhatod meg a kivezető utat. Azt se felejtsd el, hogy néha a legnehezebb szituáció rejti a legfontosabb tanulságokat!

Abban az esetben, ha hajlandó leszel felismerni ezekben a helyzetekben az életbölcsességeket, akkor légy hálás az univerzumnak, hiszen ajándékba adja neked ezeket a leckéket, hogy fejlődj, jobb legyen az életed. Tekints minderre úgy, hogy ez az élet iskolája, ahol addig kell újra és újra szembesülnöd egy tananyaggal, amíg azt meg nem tanultad.

A következő napokban előfordulhatnak olyan ismétlődő helyzetek, amelyekről nem azt fogod gondolni, amit eleinte, de éppen ez a lényeg. Ha képes leszel levonni a megfelelő tanulságot, akkor magasabb életszínvonal és jobb életminőség lesz a jutalmad.

Természetesen az sem kizárt, hogy azért fogod úgy érezni, hogy nem először kerültél egy adott helyzetbe, mert azt már előző életedben átélted, ám a lényeg ugyanaz, ugyanis az univerzum azt akarja, hogy tanuld meg az életleckédet!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló