Stoppos mentette meg a férfi életét



Az idegen megjósolta, hogy Blair Daniels életére fog törni az egyik barátja.Állítólag élnek köztünk olyan emberek, akik képesek megjósolni a jövőt, ám arra mégse számítanánk, hogy egy útszélén felvett stoppos lesz, aki megmenteni az életünket, pedig Blair Daniels erről mesélt az egyik internetes oldalon, ahol arról faggatták a felhasználókat, hogy mi volt életük legfélelmetesebb élménye.

Daniels nem mindennapi története azzal indult, hogy a férfi és az egyik barátja, Matt, úgy döntött, hogy elmennek vadászni. Amikor Daniels már úton volt, akkor meglátott az út szélén egy meglepően jól öltözött, aktatáskás férfit.

Habár Daniels nem szokott stopposokat felvenni, most mégis úgy döntött, hogy megteszi, mert jól jött neki az, hogy valaki beszáll a benzinpénzbe. A z út folytatása során a sofőr elmesélte az idegennek, hogy vadászni megy az egyik barátjával.

A stoppos erre nevetve megkérdezte, hogy Daniels felesége tényleg elengedi a férfit? Daniels először nem tudta, hogy az idegen honnan tudja, hogy nős, de aztán rájött, hogy ott az ujján a jegygyűrű, ami egyértelmű jele annak, hogy nős.

Daniels azt felelte, hogy a felesége egy igazi csoda, aki éppen gyermeket vár, és már az ötödik hónapban jár, a születendő gyermek pedig lány lesz. A stoppos nem hagyta abba a kérdezősködést, ugyanis most arra volt kíváncsi, hogy Daniels és Matt honnan ismerik egymást, emiatt a sofőrnek kezdett olyan érzése lenni, mintha egy pszichiátert vett volna fel.

Amikor erre rákérdezett, akkor a férfi azt felelte, hogy nem pszichiáter, hanem a jövő pénzügyeivel foglalkozik, majd az aktatáskájához nyúlt. Daniels hirtelen attól kezdett félni, hogy a stoppos most fog fegyvert rántani és lelövi, ám az illető csak egy papírt vett elő, amit olvasgatni kezdett.

A következő néhány percben az idegen némán figyelte Daniels arcát, majd sokkoló dolgot mondott neki:

Ne menj vadászni! Inkább fordulj vissza. Madeline-nek és a feleségednek szüksége van rád.”

A sofőr alaposan megdöbbent, mert egyszer sem említette, hogy milyen nevet szeretne adni a kislányának. A stoppos így folytatta: „Matt meg akar ölni és balesetnek akarja álcázni a gyilkosságot. Fordulj vissza, amíg nem késő!”

Danielst annyira megijesztette a stoppos próféciája, hogy jobbnak látta, ha hallgat rá, és inkább hazament. Matt nagyon dühös volt a törölt program miatt, és üzeneteket küldözgetett a férfinak. Pár hónappal később Daniels zajt hallott a bejárati ajtó felől. A férfi utánanézett a dolognak. Ekkor fedezte fel, hogy Matt az, aki próbál betörni hozzájuk, hogy rátámadjon a férfira. A házaspár hívta a rendőrséget, akik letart Mattet.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló