Nekik lesz a legkönnyebb és a legnehezebb a szeptember



A horoszkóp szerint ezekre a csillagjegyekre lesz a leginkább hatással az ősz első hava.Megérkezett a szeptember, ami valamilyen szinten mindenkire hatással lesz, hiszen a nyár vége sokakat lehangol, míg mások új kezdetként fogják fel az új évszakot, amiben megvalósíthatják a legfrissebb terveiket.

A horoszkóp szerint néhány csillagjegy számára különösen jelentős lesz a szeptember. Vajon kik lesznek a legszerencsésebbek, kik élik meg nehezen? Köztük vagy? Mos megtudhatod!

Akiknek nem lesz könnyű a szeptember:

Vízöntő: A szeptember jelentős részében magányosnak, rosszkedvűnek, céltalannak fogja érezni magát és az életét. A Vízöntőt jobb lesz nem zavarni. Neki most megértésre, empátiára lesz szüksége. Talán így sikerül jobb kedvre deríteni!

Skorpió: A baráti körében végezhet komoly javításokat a Skorpió. Ez azt jelenti, hogy néhány személyt teljesen kizárhat az életéből szeptemberben. Ennek oka az lehet, hogy ezek személyek mérgezően hatnak rá. A Skorpió nem lesz a szavak embere a következő hetekben, ezért hiba lenne megzavarni a nyugalmát az apró dolgokkal. Ha ezt valaki mégis megteszi, akkor annak rossz vége lesz.

Bak: A szokottnál is jobban bezárkózik, ezért jobb lesz békén hagyni a Bakot, aki könnyen dühbe fog gurulni, ha úgy érzi, hogy veszélyeztetik a nyugalmát. Annak is könnyen balhé lesz a vége, ha valaki ítélkezni próbál a Bak felett, vagy ki akarják oktatni.

Szűz: Komoly célokkal vág neki a szeptembernek a Szűz, aki elsősorban lelkileg próbál megerősödni, ennek érdekében pedig bármire hajlandó. Ennek negatív következménye az lehet, hogy elszigeteli magát a szeretteitől, vagy a szokottnál morcosabb, durvább lesz.

Akik a legszerencsésebbnek érezhetik magukat:

Mérleg: A szeptember a nyugalomról és a belső béke kereséséről fog szólni a Mérleg számára. Mindennek megtalálása érdekében a Mérleg komolyabban kezd foglalkozni a meditációval és a különféle sportokkal.

Számára most az lesz a legfontosabb, hogy kibontakozzon, őszinte legyen önmagához és a vágyaihoz. A párkereső Mérleg valószínűleg megtalálja az igazit, amitől még boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz.

Nyilas: A horoszkóp szerint szeptemberben a Nyilas számot vethet mindarról, amit eddig elért az idei évben szakmai és magánéleti téren. Tele lesz életerővel, és senkinek sem fogja hagyni, hogy lelombozza, hiszen olyan eltökélt lesz, hogy a környezetét is feldobja a jókedvével.

A Nyilas szeptemberben valóra válthatja egy régóta dédelgetett tervét, mert végre képes lesz felülkerekedni a jövővel kapcsolatos félelmein.


Oroszlán: Szeptemberben az Oroszlán szavakba öntheti az érzéseit, és elengedheti azt a nagy terhet, ami régóta nyomasztja. Az Oroszlán boldogsága nagyrészt attól fog függeni, hogy mennyire tudja boldoggá tenni a szeretteit.

A cél érdekében mindent el kell mondania a szeretteinek arról, amit velük kapcsolatban érez, a szeretetét pedig tettekkel is alá kell támasztania. Mindez megerősíti a kapcsolatait. A szakmai életében az Oroszlán pozitív meglepetésre számíthat, ha megőrzi a magabiztosságát.

(Forrás: egijoslat.hu, filantropikum.com)

Ajánló

Ajánló