A számok szerint milyen tanuló vagy?



Tudd meg, hogy a számmisztika szerint milyen diák lehetsz, vagy milyen voltál, amikor még iskolába jártál!Ha bármelyik hónap elseje és kilencedike között születtél, akkor csak keresd ki a születésed napjának számát. Ha bármely hónap 10-e és 31-e között születtél, akkor add össze a számjegyeket, majd olvasd el az eredményhez tartozó elemzést!

Ne feledkezz el a két mesterszámról se, vagyis a 11-es és a 22-es számról. Ha ezek valamelyikén születtél, akkor olvasd el a 11-es és a 2-es, valamint a 22-es és a 4-es diákszám elemzését is! Ha megvan a számod, akkor olvasd el, hogy milyen diák lehetsz!

1-es diák vagy, ha 1-én, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél: Mindig és mindenben az első és a legjobb akarsz lenni, ám ezt nem szorgalommal, magolással éred el, hanem inkább a megnyerő stílusoddal.

2-es diák vagy, ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél: Nagy szükséged van a diáktársaidra. Szeretsz másoknak segíteni, és ösztönösen ráérzel, hogy kinek van szüksége bátorításra, támogatásra, de eközben te magad is vágysz arra, hogy valaki bátorítson, támogasson.

3-as diák vagy, ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél: A kapcsolatteremtés, az ismerkedés, a barátkozás és az információcsere színterének tekintheted az iskolát, ahol csak amolyan mellékhatásnak, velejárónak tekinted a tanulást.

4-es diák vagy, ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél: Szorgalmas, szabálykövető, fegyelmezett, tisztelettudó és igazán rendes diák vagy. Habár a szorgalmadra nem lehet panasz, az mégis nagy kérdés, hogy mindebben mennyire leled örömödet, mennyi sikerélményt szerzel vele?

5-ös diák vagy, ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél: Mindent kalandnak fogsz fel, így a tanulást is. Téged akkor érdekel a leginkább egy téma, ha az egzotikus kultúrákról, emberekről, tájakról szól. Ilyenkor képes vagy szivacsként magadba szívni az információt.

6-os diák vagy, ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél: A teljesítményed függ a testi-lelki egyensúlytól, a közérzetedtől. Ha éhesnek, szomjasnak érzed magad, akkor képtelen vagy koncentrálni, nem tudod visszamondani a tanultakat.

7-es diák vagy, ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél: Utálod a fecsegést, a pletykát, a dilettantizmust, viszont nagyon sokra tartod a szerénységet, a szorgalmat és a tudást, amire te magad is törekszel. Esetedben fontos, hogy ne szigetelődj el!

8-as diák vagy, ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél: Ambiciózus, bátor személy lehetsz, aki mindent versenynek fog fel. Ha a 8-as diák vagy, akkor téged a siker motivál a leginkább. Mivel a tanulásban jól mérhető a teljesítmény, ezért ne okolj másokat, ne magyarázkodj, ha nem jók az eredményeid.

9-es diák vagy, ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél: Téged minden érdekel, ezért a választással nincs könnyű dolgod. Nehezen koncentrálsz, a magolást pedig nem neked találták ki. Neked az megy a legjobban, ha a saját szavaiddal adhatod vissza a tananyagot.

11-es diák vagy, ha 11-én születtél: Hatalmas tehetség lehetsz, de gyakran meg kell küzdened a félreértésekkel és azzal, hogy nem értenek meg. Fogadd el, hogy az, ami téged inspirál, mások számára túl magas.

22-es diák vagy, ha 22-én születtél: Mivel mesterszámod van, emiatt olyan különleges képességekkel rendelkezhetsz, amikkel nem jár együtt az elismerés, ám az előfordul, hogy a diáktársaid és a tanáraid megijednek tőled. Ha keresed, akkor meg fogod találni azokat a társakat, tanárokat, akiket példaképnek tekinthetsz.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló