Tíz megjegyzés, amit utálnak a tetovált lányok



Kérdések és kijelentések, amikkel csak felbosszantod azokat a nőket, akiknek valami minta látható a bőrükön.Napjainkban rengeteg nő dönt úgy, hogy valamilyen okból kifolyólag, tetováltat, vállalva ezzel azt, hogy lesznek, akik kritizálni fogják, és olyan mondatokkal, kérdésekkel, kijelentésekkel találják meg, ami bosszantó és unalomig ismételt.

A tetovált lányok általában az alábbi mondatokat utálják.

„Idősebb korodban bánni fogod.” – A felnőtt élet velejárója, hogy napi szinten kisebb-nagyobb döntéseket kell meghoznunk a munkánkban, a magánéletünkben, az életünk más területein, úgyhogy mindenki elhiheti, hogy a tetovált lányok egyedül is képes átgondolni, majd eldönteni, hogy vajon 10-30 év múlva úgy fogja-e érezni, hogy hiba volt a tetkó. Ráadásul sokkal valószínűbb, hogy inkább azt sajnálnák, hogy nem csináltattak tetoválást.

Nem tetszenek a tetovált lányok.” – Mindenkinek más az ízlése, amiről nem szokás vitatkozni. Ha valakinek nem tetszenek a tetovált lányok, akkor nagyon sok gyönyörű, tetkó nélküli nő él a világon. Keressen azok között párt, akinek nem tetszenek a tetovált csajok, akik nem fognak keseregni, mert rengeteg embernek ők tetszenek.

Én biztosan nem tetováltatnék ilyet magamra.” – Szerencsére senkit sem fognak lefogni, hogy akarata ellenére tetoválják. A tetoválás mindenkinek a saját döntése, ahogy az is, hogy mit és hova akar varratni.

„Pedig olyan szép vagy!” – A lányok akkor is szépek maradnak, ha tetoválás van rajtuk, ráadásul sokan éppen azzal tudják megerősíteni az önbizalmukat, ha tetkót csináltatnak.

Mit szólt hozzá a családod?” – Egy felnőtt esetében semmi köze a családjának ahhoz, hogy tetováltat-e. Különben is, lehet, hogy a lány a szülein látott életben először tetoválást, ami annyira megtetszett neki, hogy ő is akart.

„Sosem találsz így munkát.” – Tény, hogy vannak munkahelyek, ahova nem vesznek fel tetovált munkaerőt, de ez még nem jelenti azt, hogy nincs sok más olyan állás, ahol semmi probléma a tetkókkal. Nem attól lesz valaki jó munkaerő, hogy van-e tetoválása, vagy nincs.

„Nem félsz, hogy idősebb korodban csúnyán fog kinézni?” – Valószínűleg nem a tetoválás a legfontosabb dolog, ami miatt egy nő aggódni kezd, ha az öregségről van szó. Különben is, lehet, hogy vagány rocker nagyinak készül.

Van máshol is?” – Attól, hogy itt-ott kilátszik egy-két tetoválás, még nem illik arról faggatózni, hogy mi van a ruha alatt. Különösen nők esetén.

„Bevállalós lánynak tűnsz.” – A tetovált lányok nagyon szexinek és ellenállhatatlannak tűnhetnek mások szemében, de ez akkor sem jelenti azt, hogy belemennek minden őrültségbe.

Nem fájt?” – Ez egy nagyon buta kérdés, hiszen köztudott, hogy fáj, ha az ember bőrét egy tűvel bökdösik órákon keresztül. Ugyanakkor ez távolról sem jelenti azt, hogy a tetovált lányok sírnak vagy elájulnak, miközben készül a tetoválás készül, ugyanis a statisztikák szerint, a nők jobban viselik a tetoválás közbeni fájdalmat, mint a férfiak.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló