Mobiltelefon elkobzása vetett véget a házasságnak



A válás előtti utolsó veszekedésről meséltek az emberek.A házasságok nem egyik pillanatról a másikra mennek tönkre, ugyanis a váláshoz vezető út általában egy hosszabb, konfliktusokkal és feszültséggel teli folyamat, ami végén bekövetkezik az utolsó nagy veszekedés, ami hevében az egyik, vagy mind a két fél, eldönti, hogy a házasságuk tönkrement.

Ilyen válás előtti utolsó veszekedésekről meséltek az emberek az interneten.

A mobiltelefon komoly veszélyforrás lehet egy házaspár számára: Cherie férje fogta magát és elvette a nő mobiltelefonját, mert szerinte, a felesége túl sok időt tölt a készülékkel. Cherie ekkor döntötte el, hogy nem tudja tovább elviselni, hogy a férje 18 évnyi házasság után is mániákusan ellenőrzi.

Gyakori válóok, hogy egy pár folyton-folyvást ugyanazokon a dolgokon veszekszik: Jackie házasságában visszatérő vita volt abból, hogy a nő mindig csak a gyerekekkel foglalkozik, hogy ki tartja el a családot, hogy a férjével nem értékelik egymást kellőképpen, hogy nincs már bennük semmi közös.

Tammy és férje egy párizsi hosszú hétvégén kaptak össze végleg: A házaspár először járt Párizsban, emiatt a férfi minden nevezetességet meg akart nézni, ezért a férj folyamatosan hajtotta a nőt, aki szívesebben elüldögélt volna egy kávézó teraszán, hogy az embereket figyelje. A házaspár között nem volt komoly veszekedés, de azt érezték, hogy már elszakadtak egymástól.

Egy rossz, és meg nem bánt gesztus is véget vethet egy házasságnak: Carol a férjével és két kisgyermekükkel vacsorázott, amikor a kétéves kislány addig mocorgott az etetőszékében, míg végül felborult, magával rántva az étellel teli tányért.

Az apa kiabálva felpattant és megpofozta a gyereket. Carol azt hitte, a férfi megvigasztalja a kislányt, de nem. Amikor az anya csitítgatta a gyereket, akkor a férfi közölte, hogy az, aki jól szeret, jól büntet. Carol rájött, hogy a férje már nem az, akivel le akarja élni az életét.

Nicole-éknál sajátos módon az utolsó nagy veszekedés egy párterápia-szeánsz után zajlott le: Nicole-t úgy érezte, mintha kívülről figyelné azt a két embert, akik makacsul ragaszkodtak a saját álláspontjukhoz. Szerinte szimbolikus volt, hogy öt év házasság után a város egyik legjobb párkapcsolati tanácsadójának rendelőjében döntöttek a válásról.

A pénz tette be a kaput Susie-éknál: A nő sokadik alkalommal vonta kérdőre a férjét, aki két kézzel szórta a pénzt. Susie szegény családból származott, jól tudta, hogy mit jelent takarékoskodni, szűkösen élni. Végül rájött, hogy két ennyire különböző felfogású ember nem élhet együtt.

Kylie-ék házasságában a pénz mindig is érzékeny téma volt: Kylie rengeteget veszekedett a háztartásbeli nejével, hogy mire költ olyan sokat. A férjnek akkor lett elege, amikor meglátta, hogy milyen sokba került egy ebéd. Kiderült, hogy a feleség elhívta az egyik barátját, akiről Kylie mindent tudni akart, de nem kapott választ. A válás után Kylie megtudta, hogy a barát a felesége új párja.

Matt a gyermeke miatt vált el: Matt legidősebb lánya az első házasságából született, emiatt sok volt a veszekedés a férfi és az új felesége között. Az egyik este aztán Matt bement az egy szobában alvó gyermekeihez, akiknek jó éjszakát kívánt. A feleség teljesen kiborult, amiért a férfi a nagylányát is megpuszilta, és otthagyta a közös hálószobájukat. Matt ekkor döntött a válás mellett.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló