Feleségek titkai



Nők őszinte vallomása arról, amit a férjük elől titkolnak, és szerintük ez nem baj.A házasságról szeretjük azt feltételezni, hogy a benne lévő felek maximális bizalommal és őszinteséggel élnek együtt, ám a valóság az, hogy minimum az egyiküknek van valami titka. Az egyik külföldi lapnak olyan több éves titkokról meséltek a feleségek, amikkel kapcsolatban úgy érzik, hogy nem baj, hogy megtartják maguknak.

Pikáns múlt: Louise őszintén elmesélte, hogy alaposan kiélte a fiatalságát, amiből nem hiányoztak az egyéjszakás kalandok, édeshármasok, szex a nyílt utcán, kavarás egy 50 évvel idősebb férfival, sőt, még három nemi betegséget is elkapott. A nő férj azonban elég konzervatív, ezért ő semmit sem tud Louise fiatalkori kalandjairól.

Gyűlöli az anyósát: Helen és az anyósa az első perc óta utálja egymást. Az anyuka mindig a fia korábbi barátnőjéről áradozik, és biztos benne, hogy egy nap újra össze fognak jönni., még úgy is, hogy a fia feleségül vette Helent, aki azért nem szól egy szót sem, mert a férje imádja az anyját, és azt hiszi, hogy a két nő jó viszonyban van egymással. Helent az vigasztalja, hogy ritkán látja az anyósát.

Szuper egészséges férj, zugevő feleség: 14 éves kora óta küzd a testsúlyával Emily. A nő férje megértő, támogató és egy fitnesz guru, aki kerékpárral jár munkába, soha nem eszik gyorséttermi kaját, és nem nassol.

Emily minden reggel úgy hagyja el a házat, hogy nem eszik semmit, ám a férje csak ennyit tud, ugyanis a nő arról mélyen hallgat, hogy útközben croissant eszik, majd napközben kétszer akkora ebédet fogyaszt, mint amekkora adag vacsorát kap este a férjétől.

Titkos kényeztetés: Harriet férje közgazdász, emiatt soha nem kellett sokat foglalkoznia a háztartás költségvetésével, mert a férfi mindent elrendezett. A férj annyira jól gazdálkodott a bevételekkel, hogy a házaspár jelentős tartalékot halmozott fel, amit arra akartak fordítani, hogy a gyerekek tartózás nélkül diplomázzanak le, ők pedig 60 évesen nyugdíjba mehessenek.

Harriet ezt eleinte teljesen megértette és elfogadta, ám 52 éves korában kezdett egy kicsit elege lenni az egészből, mert úgy érezte, hogy addig akar elkezdeni élni, amíg képes rá, hiszen az ő korában már senki sem tudja, hogy mi lesz holnap.

A nő manikűrre, masszázsra, kozmetikai kezelésekre kezdett költeni, mert úgy ítélte meg, hogy erre bőven telik a költségvetésből. Abban az esetben, ha néha vesz magának egy drága ruhát, amin látszik is, hogy nem olcsó, és a férje rákérdez, akkor Harriet hazudik az árról.

„Sütőtanfolyam”: Sarah nem a saját, hanem a nagymamája titkát mesélte el. A nagyi későn és rossz emberhez ment hozzá. A férfi bankár volt, aki soha nem mutatta ki az érzelmeit, és előfordult, hogy 6 hónapig hozzá sem szólt a vidám, szeretetteljes feleségéhez.

Abban az időben nem lehetett olyan egyszerűen elválni, mint manapság, ezért a nagyi egyetlen mentsvára egy titkos románc volt. A nagymama megismerkedett egy férfival, akivel minden héten moziba mentek.

A férj eközben azt hitte, hogy a felesége torta sütő tanfolyamra jár, ezért az asszony titkos nevető partnere minden héten vett egy tortát, amit a nő hazavihetett, mint bizonyítékot. Sarah azt nem tudja, hogy a nagyi és a másik férfi között több volt-e, mint barátság, de az biztos, hogy a nagyi 50 évig volt a bankár nagypapa felesége.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló