Válás lett a vége Delphine Arnault és Alessandro Vallarino Gancia fényűző esküvőjének



A világ eddigi legdrágább házasságkötései.Sok szerelmes hiába álmodozik fényűző esküvőről, hiszen több millió, milliárd forintba kerülne megvalósítani a pompás lakodalmat, ám a gazdagoknak nincs ilyen problémájuk, ezt pedig a világ orra alá is dörgölik a méregdrága esküvőkkel.

Kate Middleton és Vilmos herceg: A londoni Westminster-apátságban tartott esküvő összköltsége 9 milliárd forintnak felelt meg. Ennek az összegnek az egytizede a pár biztonságának garantálására ment el. Kate csipkeruháját Sarah Burton tervezte. A menyasszony ehhez még felvett egy drága gyémánttiarát is.

Said Gutseriev és Khadija Uzhakhovs: 2016 márciusában házasodott össze az orosz olajmágnás 28 éves fia és a 20 éves fogorvos hallgató Moszkvában. Az extravagáns szertartás 260 milliárd forintnak megfelelő összegbe került, ami azt jelenti, hogy jelenleg ez az esküvő volt a világ legdrágább házasságkötése.

Angela Yeun és Huang Xiaoming: A „kínai Kim Kardashian”-ként ismert Angela Yeun 2015 októberében ment hozzá Huang Xiaoming színészhez. A ceremóniát Sanghajban, a Sanghaji Kiállítóközpontban tartották. Az esküvő 8 milliárd forintnak megfelelő összegbe került.

Delphine Arnault és Alessandro Vallarino Gancia: 2005-ben házasodott össze Delphine Arnault a LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton birodalom örököse és Alessandro Vallarino Gancia, olasz borkészítők leszármazottja.

A Franciaországban tartott ceremónia közel másfél milliárd forintnak megfelelő összegbe került, ám kár volt ennyi pénzt kiadni érte, hiszen Delphine Arnault és Alessandro Vallarino Gancia öt évvel később elvált.

Kim Kardashian és Kanye West: 2014-ben házasodott össze a valóságshow-sztár és a hip-hop énekes a Firenzében található, XVI. században épült Belvedere-erődben. A lakodalom Firenze után a Versailles-i kastély tükörtermében folytatódott. Kim Kardashian és Kanye West ruháit Riccardo Tisci tervezte. A fényűző esküvő több, mint 3 milliárd forintnak megfelelő összegbe került.

Petra Ecclestone és James Stunt: Bernie Ecclestone, a Forma-1 korábbi tulajdonosának a lánya 2011 augusztusában kötötte össze az életét James Stunt üzletemberrel. A frigyre Rómában, egy XV. századi kastélyban kerítettek sort.

A három napig tartó lakodalmon Eric Clapton és Alicia Keys is fellépett. Ecclestone egy méregdrága Vera Wang ruhában, egy Rolls Royce-szal érkezett meg a szertartásra, aminek összköltsége 3 milliárd forintnak megfelelő összeg volt.

Diana és Károly herceg: Diana egy 7,5 méter hosszú uszályos ruhában, elefántcsontszínű selyemtaftból és antik csipkéből készült ruhában vonult be a Szent Pál-székesegyházba 1981. július 29-én, hogy hozzámenjen Károly herceghez.

A szertartás hivatalos pezsgője az 1961-es évjáratú Dom Pérignon volt. Ebben az évben született Diana. Mai árakat nézve a pompás esküvő 30 milliárd forintnak megfelelő összegbe került.

Vanisha Mittal és Amit Bhatia: 2004-ben, Párizsban kötötte össze az életét Lakshmi Mittal acélmágnás lánya és Amit Bhatia. Az egy hétig tartó ünnepség, amire ezer embert hívtak meg, 15 milliárd forintnak megfelelő összegbe került.

A vendégek ezüstmeghívót kaptak, külön repülővel utazhattak Franciaországba, ahol ötcsillagos szállodákban helyezték el őket. Az ünnepségek között voltak partik, vacsorák, a Versailles-i kastélyban pedig fogadást tartottak.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló