Őszi angyalimákKérd az szeptember, az október vagy a november angyalának segítségét ahhoz, hogy tökéletes legyen az évszak.Felszabadító Ima: Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged ahhoz, hogy megszabadulj a félelmeidtől, a rossz emlékeidtől, rossz szokásaidtól, lelki terheidtől, akkor ezt mondd el!:

Ó, kedves Uriel, kérlek, lásd a lelkemet, mert készen állok, hogy megbocsássak saját magamnak és felszabadítsam a lelkemet. Többé nem akarom cipelni terheimet, ezért téged kérlek, hogy szabadíts meg tőlük, és engedj ismét szabadon lélegezni!

Többé már nem akarok az önsajnálat és félelmeim rabságában élni. Most már csak az a vágyam, hogy a fényben éljek és szabadon járjak-keljek! Kérlek Uriel, szabadíts meg mindentől, amire már nincs szükségem! Köszönöm!

Tisztító Ima: Ha úgy érzed, hogy ősszel testi-lelki megtisztulásra van szükséged, akkor mondd el ezt az imát:

Uriel, te, aki az Éltető és Tisztító Tűz Angyala vagy, téged kérlek, hogy borítsd lángba testemet és lelkemet. Űzd ki belőlem az összes, lelkemből fakadó, bút, bánatot, betegséget, nyavalyát. Segíts, kérlek, hogy rálépjek a gyógyulás útjára, és megszabadítsam a törékeny porhüvelyemet mindentől, amire nincs szüksége. Imádkozom, hogy holnap ép testben, ép lélekkel ébredjek. Ezért fohászkodom a segítségedért! Köszönöm!

Jövőbelátó Ima: Ha ősszel szeretnél belepillantani a jövőbe, hogy megtudd, mit tartogathat számodra a sors, vagy mi várható az életedben, akkor bátran kérj betekintést Urieltől!

Drága Uriel! Úgy érzem, hogy most minden nagyon ködös előttem, ezért megkérlek, hogy vezess ki engem a fényre! Engedd meg, hogy bele pillantsak a jövőmbe, de csak annyit mutass, amennyit most tudnom kell! Kérlek, nyugtasd meg a háborgó lelkemet, és mutass annyit a jövőmből, amennyitől elégedett lehetek, és amennyiből tudni fogom, hogy mit kell tennem! Nem kérek többet, csupán annyit, hogy az éjszaka annyit lássak a jövőmből, amennyiből tudni fogom, hogy jó úton járok-e vagy ha nem, akkor azt mutasd meg, amit meg kell tennem! Kérlek, húzd el a Fátylat és engedj látnom! Köszönöm!

Az útmutatás imája: Ha ősszel elveszettnek érzed magad, és szeretnél némi útmutatást, akkor mondd el az alábbi imát az angyalhoz címezve:

Hozzád fohászkodom csodálatos Adnachiel, mert te vagy az Útmutatás Angyala, nekem pedig most nagy szükségem van az intelmedre. Elveszettnek érzem magam, nem találom utam. Kérlek, hogy küldj nekem egy félreérhetetlen jelet, aminek köszönhetően visszatalálok az Életutamra és beteljesíthetem sorsomat.

Kérlek Adnachiel, mutasd meg a fényt a sötétben, és addig vezess kézen fogva, amíg a lábammal nem érintek szilárd talajt. Kérlek, hallgasd meg könyörgésemet és ne hagyj magamra. Mondd meg, merre menjek, és úgy teszek! Köszönöm!”

Erőt adó ima: Ha ősszel erőre van szükséged, akkor mondd el ezt az imát:

Szentséges Barbiel, téged kérlek, hogy halld meg sóhajom, ami megmutatja, hogy erőtlenül küzdök nap, mint nap. A segítségedet kérem, hogy áldj meg engem a végtelen szereteteddel és adj nekem erőt, hogy gondoskodni tudjak magamról és a szeretteimről.

Hozzád fohászkodom, hogy adj nekem annyi energiát, hogy fáradhatatlanul, boldogan elvégezhessem a dolgaimat, és fényt vigyek a saját és szeretteim életébe! Kérlek Barbiel segíts megtalálnom azt, aminek köszönhetően teljes szívvel és lélekkel elvégezhetem a feladatomat, minden nap! Köszönöm!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló