Hogyan alakulsz át az igaz szerelem hatására?



A csillagjegyed alapján ilyen változás következik be benned, ha tökéletes párra találsz.Kos: Amikor igazán szerelmes leszel, akkor magadra sem ismersz, mert olyankor képes vagy a legelképesztőbb átszervezésekre azért, hogy minél több időt tölthess azzal, aki mellett boldog vagy. Imádod azt a biztonságot, amit a párkapcsolatodtól kapsz. Habár ezt soha nem vallanád be, de függeni kezdesz a párodtól.

Bika: Ha az összes csillagjegyet vesszük, akkor te vagy az, aki a legkevésbé változik, amikor megtalálja az igazit. Amikor ez bekövetkezik, akkor az idő múlásával egyre kellemesebbnek találod a társaságát, megnyílsz előtte, és olyasmit is elmondasz neki, amiket eddig soha senkinek.

Ikrek: Ha rátalálsz az igaz szerelemre, akkor minden ismerősödet megleped, mert hirtelen alkalmazkodni kezdesz a párodhoz. Korábban folyton a hódításaidról meséltél a többieknek, de többé nincsenek ilyen sztorijaid, mert az igaz szerelem lenyugtatott, és rádöbbentett, hogy az otthon ülve töltött hétvégéknek is megvan a maga bája, a megfelelő társsal pedig még egy egyszerű filmezés is lehet izgalmas program.

Rák: Mivel félsz a sebezhetőségtől, emiatt nehezedre esik az, hogy őszintén megnyílj mások előtt, ezért a csillagjegyed jelenti a legnagyobb kihívást másoknak. Ha megtalálod az igazit, akkor az a legnagyobb vágyad, hogy minél erősebb köteléket építs ki a másikkal, és még az eddiginél is önzetlenebb leszel.

Oroszlán: Amikor rátalálsz az igaz szerelmedre, akkor többé nem akarod elfojtani az érzéseidet. Ilyenkor igényled a figyelmet, a korábbinál sokkal önzetlenebb leszel, úgy érzed, a társad mellett önmagad lehetsz, és végre biztonságban érzed magad a párkapcsolatban.

Szűz: Ha megtörténik a csoda, és igazán szerelmes leszel, akkor egyszer csak azt veszed észre, hogy egész nap, minden pillanatban, csak a párodra tudsz gondolni. Amikor megtalálod az igazit, képes leszel elfogadni bizonyos dolgokat, amiket korábban nem tűrtél el, ugyanis végre rájössz, hogy a tökéletesség nem létezik.

Mérleg: Ha őszintén beleszeretsz valakibe, akkor úgy érzed, hogy többé semmit sem kell titkolnod. Ilyenkor képes vagy önmagadat adni, mert tudod, hogy a párod igazán szeret téged azért, aki valójában vagy.

Skorpió: Ha őszinte szerelemre lelsz, akkor lassacskán képes leszel egyre többet elmondani magadról a párodnak, aki előtt egyre kevesebbet titkolózol és képes leszel megnyílni.

Nyilas: Ha őszintén és mélyen szerelembe esel, akkor többé nem a szabadság lesz számodra a legfontosabb, hanem az, hogy minél több időt lehess a pároddal. Igaz szerelem esetén nem érzed unalmasnak, ha hetekig, esetleg hónapokig, nem utazol, mert végre meglátod, hogy a rutinszerű hétköznapoknak is megvan a maguk szépsége.

Bak: Igaz szerelem esetén a párod megtanít arra, hogy hogyan köss kompromisszumokat. Ebben az esetben már nem számítasz a lehető legrosszabbra, mert nagyon szerencsésnek érzed magad.

Vízöntő: Amikor megtalálod az igaz szerelmet, akkor rájössz, hogy a párod egy személyben lehet a lelki társad, a legjobb barátod és a szerelmed, ez a felismerés pedig csodás érzéssel tölt el. Ilyenkor többé nem vágysz arra, hogy a függetlenséged irányítsa az egész életedet.

Halak: A sok csalódás egyre zárkózottabbá tesz. Az igazi azonban újra megtanítja neked, hogy érdemes újabb esélyt adni a szerelemnek.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló