Erős hatása lesz a ma esti teliholdnak



Néhány csillagjegy még csütörtökön is érezheti az égi hatást.A Kos jegyben ragyog fel a telihold kedd este, ami feszültséget és türelmetlenséget teremthet az emberekben, akik közül azokra fog a legerősebben hatni a szeptemberi telihold, akik az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtek. Köztük vagy? Ha igen, akkor csütörtök délutánig érezheted a hold hatását.

Rák: Az asztrológia szerint ez a csillagjegy már a szeptemberi újhold időszakában új fejezetet nyitott az életében. A kedvező folyamat azóta is tart, emiatt mindenképpen ki kell használnia a jelenlegi lehetőségét. A keddi, Kos jegyben látható, telihold új utakat világít meg a Rák előtt.

Ez a csillagjegy számíthat rá, hogy végre learathatja az elmúlt fél éves munkájának babérjait. Abban az esetben, ha a munkájával kapcsolatban vár fejleményekre, esetleg egy állás megpályázásának eredménye miatt izgul, akkor a horoszkóp szerint pozitív híreket fog kapni.

Amennyiben a Rák kényelemre, biztonságra vágyik, akkor a keddi telihold, és azt követő néhány nap, felboríthatja ezt a tervét, de emiatt ne bánkódjon, mert jó dolgok várnak ennek a csillagjegynek a szülöttére!

Kos: Tekintve, hogy szeptemberben a telihold a Kos csillagjegyben tartózkodik, emiatt az energiája erősen hat rá. A Kos eleve egy tüzes jegy, de a most következő napokban a szokottnál is lobbanékonyabb lehet a természete.

Habár ez nem lesz könnyű a számára, mégis fontos, hogy legyen szó bármilyen bosszantó dologról, a Kos ne reagáljon hirtelen felindulásból, hanem a reakciója előtt mindig vegyen néhány mély levegőt, és csak ezt követően válaszoljon.

Ezekben a napokban relaxáljon, lazítson, amennyit csak tud! A legjobb az lenne, ha a Kos szabadságot venne ki erre az időszakra, és csak azzal foglalkozna, amivel szeretne. Csütörtök délutánig bírja ki, mert akkor enyhülni fog a keddi telihold hatása!

Halak: A keddi telihold új ajtókat nyithat meg a Halak előtt. Az elmúlt hónapokban többször előfordult, hogy a Halak kihívásokkal találkozott, de azokkal kapcsolatban nem érezte, hogy neki találták ki őket.

Abban az esetben, ha korábban nem érzett kellő motiváltságot, magabiztosságot, akkor a Kos jegyben ragyogó telihold hatására érezni fogja, hogy megérdemli a felkínált lehetőségeket.

Kedden, és az azt követő napokban, készen kell állnia, hogy elfogadhassa a bárhonnan, bármilyen formában érkező, remek lehetőségeket. A telihold támogatni és segíteni fogja a Halak jegy szülöttét, de az már csak rajta múlik, hogy kihasználja a kiváló alkalmat, vagy megint hagyja veszni azokat.

Szűz: A szeptemberi, Kos jegyben látható, keddi telihold a félelmeivel szembesítheti a Szüzet, akinek ideje észrevennie, hogy mennyire lehúzzák, visszatartják a félelmei és a terhei. Ha fél szembenézi önmagával, akkor a keddi telihold ebben nagyon erősen támogathatja.

A keddig telihold bátorságra biztathatja ezt a csillagjegyet, akinek lehetősége lesz legyőzni az akadályokat. A Szűz számára a kedd, és az azt követő napok, a gyógyulásról szólhatnak, de csak abban az esetben, ha lecsap a lehetőségekre.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló