Mire utalhat a darazsakkal szemben érzett, megmagyarázhatatlan félelem?Mit jelent az alábbi állatokkal kapcsolatban jelentkező belső rémület?Az állatoktól való félelemnek sok oka lehet, így például az, hogy valaki azért fél ma az egerektől, mert gyerekkorában egy rágcsáló végigszaladt a kezén, vagy pontosan tudja, hogy milyen betegségeket terjeszthetnek a patkányok, esetleg allergiás a darázscsípésre.

Ha azonban megmagyarázhatatlan, belső félelem fog el az alábbi listán szereplő állatok valamelyikével szemben, akkor annak mélyebb oka lehet. Íme!

Kígyó: Olyan személyiség lehetsz, aki úgy érzi, hogy mindent kontroll alatt kell tartania. Lehet, hogy túlságosan erősnek próbálsz látszani, emiatt a saját és mások gyengeségeit sem ismered be. A kígyóktól való félelem rámutathat arra, hogy kicsit rugalmasabban kellene kezelned az életedet, valamint komoly gondban van az érzések kimutatásával, amin nem ártana dolgoznod.

Darázs: Ingerlékeny, türelmetlen személyiség lehetsz, aki akkor érezheti ezt a legerősebben, amikor nagyon el akarsz érni valamit. Sokszor előfordulhat, hogy apróságokon, jelentéktelen dolgokon borulsz ki, valamint hajlamos lehetsz a konfliktusokra és a vitákra. Ha rettegsz a darazsaktól, akkor nagy szükséged lehet a türelemre, de ezen kívül jól tennéd, ha megpróbálnál minél többet lazítani!

Pók: Amikor kisgyerek voltál, akkor az anyukád túlságosan óvhatott, a szüleid minden lépésedet figyelték. Jellemző lehet rád, hogy mindennek meg szeretnéd érteni az okát, mert nagyon ijesztőnek érezheted, ha nem értesz egy helyzetet. Akkor érezheted jól magad, ha minden kiszámítható és követhető az életedben, emiatt próbálsz minden területet szabályozni.

Macska: Ha benned is megmagyarázhatatlan félelmet keltenek a macskák, akkor valójában a jövőtől tarthatsz, valamint attól, hogy mit tartogat számodra az előtted álló időszak. Lehet, hogy nem vagy elég magabiztos, túlságosan sokat foglalkozol mások véleményével, és olyan emberek társaságát keresed, akik őszintén kimondják, hogy mit gondolnak.

Patkány: Nem kizárt, hogy túlságosan aggódó személy vagy, aki hajlamos felnagyítani a problémákat, amiket rosszabbnak képzelsz, mint amilyenek valójában. Emellett erősen függhetsz mások véleményétől, azokban pedig nem bízol, akik nem mondják ki egyenesen a véleményüket.

Denevér: Furcsa és megmagyarázhatatlan dolgokban hihetsz, ha a denevérektől félsz a leginkább. Ugyancsak ez jelentheti azt, hogy tudattalanul önmagadtól félsz, saját magadat akadályozod, emiatt a képességeidet sem használod ki. A denevérektől való rettegés arra is utalhat, hogy nem egyszer úgy tűnik, hogy vakon rohansz a vesztedbe. A számodra kényelmetlen helyzeteket még akkor is próbálod elkerülni, amikor erre nincs semmi szükség.

Kutya: Gyanakvó, bizalmatlan személyiség lehetsz, akit zárkózott, visszahúzódó embernek ismerhetnek mások. A távolságtartásodnak valószínűleg jó oka van, például az, hogy már többször elárultak azok, akiket a barátodnak hittél. Ha félsz a kutyáktól, akkor nagyon nehezen bocsáthatsz meg, de az sem kizárt, hogy erre egyáltalán nem vagy képes. Az egészen biztos, hogy nagyon nehezen bízol meg másokban.

Egér: Szégyenlős személyiséggel lehetsz megáldva. Valószínűleg nehezedre esik másokkal beszélni, és nem tudsz könnyen megnyílni. Ha félsz az egerektől, akkor utálhatod a kényelmetlen szituációkat, nehezen dolgozol együtt másokkal, a hibákat nagyon nehezen emészted meg, és akkor is inkább visszalépsz, hátrálsz, amikor ez szükségtelen.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló