Mit érdemes kérned a jelenlegi időszakban?



A megérzésedre hallgatva válassz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el, hogy a misztikus rózsafüzér szerint miért kellene imádkoznod az égiekhez!1. Imádkozz az egészségedért: Ha valamilyen lelki vagy testi betegségben szenvedsz, akkor a jelenlegi időszak ideális arra, hogy az egészségi állapotod javulásáért imádkozz. Amellett, hogy elmész az orvoshoz, beszeded, amit felírt, még nyugodtan kérheted az égiek segítségét is a gyógyulásodhoz.

2. Imádkozz az áldott állapotért: Ha gyerekre vágysz, akkor a misztikus rózsafüzér azt sugallja, hogy most érdemes imába foglalnod a kérésedet, mert az égiek meg fognak hallani téged és a vágyadat. Ha nincs párod, akkor is imádkozz az égiekhez, mert most elküldhetik hozzád azt a személyt, akivel később családot alapíthatsz.

3. Imádkozz azért, hogy valamitől megszabadulj: Ha tele vagy bűnös, gonosz, rossz gondolatokkal, érzésekkel, vagy azt vetted észre, hogy pesszimistává, negatívvá váltál, félelmek tartanak rettegésben, akkor most azért imádkozz, hogy megszabadulj mindezektől! Képzeld el, hogy megszabadulsz az előbb felsoroltaktól, aminek hatására felszabadulttá, boldoggá válsz!

4. Imádkozz erőért, türelemért: Abban az esetben, ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amit csak akkor vészelhetsz át, ha megvan hozzá az erőd és kitartásod, akkor a misztikus rózsafüzér azt tanácsolja, hogy imádkozz, mert most ideális az idő arra, hogy ilyesmit kérj az égiektől. Ez az időszak kedvező ahhoz türelemért, kitartásért és erőért fohászkodj.

5. Imádkozz az anyagiakért: Amennyiben jelenleg munkát keresel, esetleg a jelenlegi helyett/mellett lenne szükséged egy állásra, akkor az ötödik misztikus rózsafüzér szerint ebben az időszakban kedvező változás állhat be az anyagiak terén.

Ha hajlandó vagy ezért imádkozni, akkor minden anyagi problémával kapcsolatban segíthetnek az égiek. A támogatásukkal megszabadulhatsz például az adósságodtól, vagy megkaphatod a lakásvásárláshoz igényelt hitelt. Abban az esetben is imádkozhat, ha el szeretnéd adni az ingatlanodat.

6. Imádkozz a szerelemért: Ha a megérzésed azt súgta, hogy a hatodik misztikus rózsafüzért válaszd, akkor a te életedben most a szerelemmel kapcsolatos imáknak jött el az ideje. Abban az esetben, ha jelenleg párt keresel, akkor bátran imádkozz az égiek segítségéért, mert teljesülhet a vágyad.

Amennyiben úgy választottad ezt a kártyalapot, hogy foglalt van, de problémáitok vannak, szeretnéd, ha a párod jobban szeretne, arra vágysz, hogy értsen meg, akkor ebben az esetben is imádkozhatsz. Ugyanakkor az égiek akkor is segíthetnek, ha most estél túl egy csalódáson, szakításon, úgyhogy kérd nyugodtan tőlük, hogy enyhítsenek a szerelmi bánatodon!

7. Imádkozz a sikerért: Ha van valami, amivel kapcsolatban sikert szeretnél elérni, akkor az utolsó misztikus rózsafüzér azt tanácsolja, hogy a jelenlegi időszakban érdemes az égiekhez imádkoznod. Itt sok mindenről lehet szó. Például állásinterjúról, vállalkozás indításáról, vagy egy vizsgáról.

Koncentrálj arra, amiben most sikert szeretnél elérni! A legjobb az, ha elképzeld, hogy már elérted a célodat, teljesült a vágyad. Bátran éld át a siker élményét miközben imádkozz, mert hamarosan teljesülhet a kívánságod!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló