Milyen hirtelen változás várhat rád még az idén?



Válassz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el a Tarot Torony neked szóló figyelmeztetését!1. Leomlanak a falak körülötted: Pozitív fejlemény vár még rád idén. A leomló falak jelenthetik, hogy megszűnnek körülötted az akadályok, végre megnyílik előtted az az út, ami eddig le volt zárva. Ha valamit újra megpróbálsz, akkor szinte azonnal sikert fogsz aratni a munkahelyeden, a magánéletedben vagy a vizsgáidon.

2. Derült égből villámcsapás: Hirtelen, a semmiből egy váratlan esemény teljesen összezavar, vagy igazi káoszt varázs az életedbe. A Tarot Torony szerint minden a feje tetejére fog állni, ám azt ne is kérdezd, hogy milyen eseményről lesz szó, mert a kártya azt nem tudja. Ne készülj hatalmas tragédiára, mert valójában csak a pillanat lesz kellemetlen, viszont a végeredmény jó lehet.

3. A biztonságérzet megingása: A Sors úgy fogja alakítani az eseményeket, hogy végül mindenképpen ki kelljen mozdulnod az imádott komfortzónádból, mert lassan olyanná válik az életed, mintha egy dobozban töltenéd azt.

Annyira félsz a balesetektől, a világtól, az emberektől, a kudarctól, a csalódástól, hogy ezek miatt nem mersz élni. Ez testileg és lelkileg is tönkre fog tenni. Másfelől azért is teheti meg veled ezt az ég, mert görcsösen el akarod érni a biztonságot.

4. Kapcsolataid átalakulnak: Napokon, heteken belül azt veheted észre, hogy megváltoznak, átalakulnak a kapcsolataid. Ez történhet azért, mert elérkezel egy olyan szellemi szintre, ahol rájössz, hogy változásokra van szükség, de talán bizonyos események fognak erre ráébreszteni.

Még az idén látni fogod a negatív energiájú, káros, téged csak hátráltató barátokat, emberek a környezetedben. Tőlük képes leszel örökre búcsút venni. Természetesen ez azt jelenti, hogy az így megüresedett helyre új ismerősök érkezhetnek, akik megértenek, szeretni és támogatni fognak.

5. Közeleg a világ vége: Még az idén összedőlhet a saját kis világod. Ennek oka az lehet, hogy olyan életmódot folytatsz, amivel muszáj felhagynod! Például a munka vagy valamilyen káros szenvedély megszállottja vagy. Esetleg hónapok óta mély depresszióban szenvedsz, vagy talán az önpusztítás valamelyik válfaját kezdted aktívan gyakorolni. Legyen bármi, az biztos, hogy az égiek azt akarják, hogy fejezd be, mert ez egyáltalán nem jósol túl sok jót a jövődre nézve.

6. Az elengedés próbája: Nehéz próba vár még rád 2018-ban, ugyanis a közelgő események, történesek az elengedésre akarnak megtanítani. Talán görcsösen ragaszkodsz egy emberhez, ideához, életmódhoz, szabályhoz, ami már rég elavult, nem segít neked, nem szolgálja az érdekeidet, hanem inkább hátráltat a fejlődésben, de az sem kizárt, hogy testileg vagy lelkileg károsan hat rád.

Mivel ezen nem vagy hajlandó önszántadból változtatni, ezért az égiek rá fognak erre kényszeríteni. Lehet, hogy ez eleinte fájni fog, de aztán sokkal jobban fogod érezni magad, és te is be fogod látni, hogy nagy szükséged volt erre a hirtelen változásra.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló