Mi jár a sarkadban Betobeto-szan szerint?



A jövőddel kapcsolatban kaphatsz üzenetet a japán folklór ártalmatlan szellemétől, ha választasz egy lapot a lenti képről.

A japán folklór tele van jó és rossz szellemekkel, akik közül Betobeto-szan egy teljesen ártalmatlan, alaktalan lény, aki éjszakánként ered az átutazók és sétálók nyomába, akik úgy érzik, mintha követné őket valami.

Betobeto-szan most a te nyomodba szegődött azért, hogy a jövőddel kapcsolatban valamit a tudomásodra hozzon. Ha szeretnéd megkapni a japán szellem üzenetét, akkor a megérzéseidre hallgatva válassz egy lapot a lenti képről!1. A szerelem tapossa a sarkadat: Betobeto-szan szeretné, ha tudnád, hogy a szerelem már a közeledben van, csak még nem ismerted fel, vagy még nem találkoztál azzal a személlyel, aki fel fogja kelteni az érdeklődésedet.

Ha jelenleg elég szerencsétlen vagy a párkeresésben, akkor ne keseredj el, mert hamarosan meg fogod találni az új kedvesedet, ha erre esélyt adsz.

2. A szerencsétlenség árnyéka követ: Betobeto-szan szeretne figyelmeztetni, mert szerencsétlenség fogja beárnyékolni az életedet a jövőben, ám ne gondolj semmi drasztikusra, mert csak arról lesz szó, hogy peches, akadályokkal teli időszak következik az életedben.

Talán semmi sem fog összejönni, amit szeretnél, abból pedig káosz lesz, amihez hozzányúlsz. Tarts ki, mert a szerencsétlenség nem tart sokáig!

3. Valaki követ a múltadból: Betobeto-szan szerint valaki követ a múltadból. Az élet hamarosan úgy hozza, hogy találkozni fogsz az illetővel, mert talán te akarod így, vagy ő lesz az, aki mindenképpen látni akar téged.

Az sincs kizárva, hogy véletlenül fogsz összefutni azzal a régi ismerősöddel, akivel évek óta nem találkoztál, esetleg mostanában sokat járt a fejedben. Ami biztos, hogy jó oka lesz annak, hogy újra összehoz titeket a sors.

4. A betegség csattog a sarkadban: Betobeto-szan arra szeretne figyelmeztetni, hogy ideje alaposan kipihenned magad! Ha lehet, akkor menj szabadságra! Ha ezt nem teheted meg, akkor legalább legyen pár napod, amit aktív kikapcsolódással töltesz, mert testileg és lelkileg is kezdesz kimerülni, aminek negatív következménye az lesz, hogy tünetek, betegségek fogják megkeseríteni az életed. Ha már érzed a bajt, akkor menj el az orvoshoz! Ne sajnáld az időt az egészedtől!

5. A szerencse lohol a sarkadban: Betobeto-szan szerint hamarosan kellemes élményekkel fogsz gazdagodni. A közeli jövőben melléd fog állni a szerencse, beteljesülnek a vágyaid, összejön az, amiről már régebb óta álmodoztál.

Már nem kell sokat várnod arra, hogy a sors kegyeltje légy. Bátran vágj bele a terveid megvalósításába, mert minden arannyá fog változni, amihez hozzányúlsz.

6. A változások csörtetnek a nyomodban: Betobeto-szan már látja azokat a változásokat, amelyek hamarosan utol fognak érni. Légy nyitott mindenre, mert sok minden meg fog változni az életedben, az pedig hiba lenne, ha küzdeni próbálnál ezek ellen. Ha elsőre nem is érzed úgy, mégis szükségszerű változásokról lesz szó, amelyek a te érdekeidet fogják szolgálni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló