Csodás tizenhárom hónap vár rád



Hogyan hat a csillagjegyedre a Nyilasba lépett Jupiter 2019 decemberéig?Kos: 2019 decemberéig magadra fogsz találni, ismét erős és lendületes leszel. A következő tizenhárom hónapban tapasztalható eltökéltséged kiváló, főleg külfölddel kapcsolatos, lehetőségeket teremt a számodra.

Bika: Végre nyugisabb időszak veszi kezdetét az életedben, A következő tizenhárom hónapban több időd és energiád jut önmagadra, de végre arra is lesz kapacitásod, hogy rendbe szedd a pénzügyeidet.

Ikrek: Az asztrológia szerint azzal, hogy a Jupiter hazatért a Nyilasba, belép az életedbe a tökéletes társ is, tehát 2019 decemberéig szerelemes leszel. Ha már van párod, akkor olyan minőségi változásra számíthatsz, aminek hatására őszinte, erős, lojális lesz a kapcsolatod.

Rák: Habár nincs rád közvetlen hatással az, hogy a Jupiter a Nyilasba lépett, mégis kiváló javulás várható az életedbe, különösen a munkád terén. A bolygó szerencsés fordulatokat hoz az életedbe a következő tizenhárom hónapban, valamint rávesz, hogy kezdj el sportolni az egészséged megőrzése érdekében.

Oroszlán: 2019 decemberéig visszatér a vállalkozó és kockázatvállaló hangulatod, amit ne hagyj kihasználatlanul, mert bízhatsz abban, hogy minden szerencsésen végződik, amibe belevágsz. Ha vannak gyerekeid, akkor nekik is jól megy majd a soruk. Ha még nincs gyereked, de már szeretnél, akkor ezen a területen is melléd állhat a szerencse.

Szűz: A Jupiter szerencsét, áldást, bőséget, sikert hoz neked, de te valahogy mégsem leszel teljesen boldog, aminek oka, hogy a Jupiter a túlzás bolygója is. Ha esetleg majd úgy érzed, hogy túl sok, ami körülötted történik, akkor mondj nemet, kérj gondolkodási időt, hiszen ehhez neked is megvan minden jogod!

Mérleg: 2019 decemberéig rengeteg boldog és optimista emberrel találkozhatsz. Keresd a társaságukat, vedd át a lelkesedésüket, derűlátásukat! Ha van testvéred, de valami gond van a kapcsolatotokkal, akkor azt is rendbe hozhatod ebben a szerencsés időszakban.

Skorpió: Tavaly október óta egyre gyakrabban érezted magad érzelmi hullámvasúton, ami kimerített. Nagy mélységeket és nagy magasságokat éltél meg az elmúlt hónapokban, de végre fellélegezhetsz, mert bőség, áldás, siker érkezik az életedbe, elsősorban anyagi téren, ahol megérdemelt és igazságos bevételekre számíthatsz.

Nyilas: 2019 decemberéig olyan magasabb erő fog vezetni, amiben megbízol. Ismét optimista leszel, ezzel pedig erősen inspirálsz másokat, ám légy óvatos, nehogy dogmatikus, erőszakos prédikátor váljon belőled, mert azzal mindent tönkretennél, amit elértél! Erősítsd az önmagadba vetett hitet, mert akkor nem lesz előtted lehetetlen feladat.

Bak: Az asztrológia szerint alapvetően diszkrét ember vagy, aki nem pletykál, nem fecseg, megőrzi mások titkait. Ezek az erények lesznek azok, amelyek miatt próbára fog tenni az élet 2019 decemberéig.

Vízöntő: 2019 decemberéig egyre több szövetségessel gyarapodhatsz, ráadásul ők meglepően bőkezűek lehetnek veled. Ha nem vagy hozzászokva, hogy valaki tényleg csak azért csinál meg valamit, mert jószívű, akkor kezdd magad hozzászoktatni a gondolathoz!

Halak: Olyan tizenhárom hónap vár rád, amiben csúcsra viheted a karrieredet, ha közben nem kíméled magadat. A Jupiter bőség és szerencse lehetőségét teremti meg neked. Élj ezekkel a lehetőségekkel és mutasd meg, hogy mi mindenre vagy képes!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló