Melyik állat szökhetett meg az Univerzum állatkertjéből?



A személyiségedről árul el néhány dolgot az, hogy melyik állatot tartod képesnek arra, hogy meglógjon az Univerzum állatkertjéből.

Nézd meg jól a lenti képen szereplő hat állatot, és gondold át, hogy melyik lehetne képes arra, hogy megszökjön az Univerzum állatkertjéből! Ha döntöttél, akkor olvasd el, hogy a választásod mit mesél a személyiségedről!1. Majom: Tele lehetsz pozitív gondolatokkal, ami meg is látszik rajtad, mert boldog és elbűvölő vagy. Habár idealista gondolatok járnak a fejedben, mégis az, amit kimondasz, amit teszel, mindig logikus. Ez az, ami miatt sokan intelligensnek tartanak, ebben pedig nem is tévednek, mert valóban intelligens, kedves, melegszívű teremtés vagy.

2. Oroszlán: Hihetetlenül szellemes, intelligens és okos ember lehetsz. Az őszinteség és a hűség is jellemző rád, de ez nem jelenti azt, hogy szereted, ha szabályokhoz kötnek. Ha valaki be akar skatulyázni, akkor könnyen fellázadsz, ám azt szerencsére megtanultad, hogy hogyan tartsd irányításod alatt a haragodat és a frusztrációdat, amik helyett inkább a kreativitással foglalkozol. Az életben az áldozatvállalásod és az elkötelezettséged a legjobb eszközeid között szerepelnek.

3. Farkas: Nagyon szerencsés személy lehetsz, aki ugyanannyi erőbefektetéssel jelentősebb eredményt ér el, mint mások. Ilyen szerencsével születni kell, így pedig nem meglepő, ha viszonylag könnyen hiteles, például vezető, pozícióba kerülsz.

Ha a farkast választottad, akkor sokszor álmodozhatsz, mert élénk lehet a fantáziád, ráadásul keményen dolgozol, emiatt könnyen megvalósíthatod, amit elképzeltél.

4. Nyúl: Szerinted lehet logikusan szemlélni a világot, de teljesen felesleges így tenni. Valószínűleg azért gondolhatod ezt, mert abban hiszel, hogy jobb a világot elfogadni, olyannak látni, amilyen az valójában.

Megbízol az ösztöneidben, és hagyod, hogy azok vezessenek végig az életeden. Az is jellemző lehet rád, hogy amennyiben egyszer kapcsolatba léptél valakivel, akkor vele örökre barátok maradtok. Az érzéseiddel kapcsolatban őszinte vagy, ezt pedig szeretik benned az emberek. Csodálatos személy vagy, aki mindig a szívére hallgat, és annak szavát követi.

5. Kecske: Neked olyan személyiséged lehet, ami miatt mások szívesen dolgoznak veled. Ennek oka nem csupán az, hogy jó a munkabírásod, hanem az is, hogy te vagy a társaság szíve. A választásod alapján jól ismerheted a kollégáidat, a családodat, a barátaidat, akiknek mindig minden helyzetben igyekszel a segítségükre lenni.

Ha úgy döntöttél, hogy a kecske szökhetne meg a Univerzum állatkertjéből, akkor az életről az gondolhatod, hogy előre haladónak kell lennie, tehát mindig hajlandó vagy új dolgokat tanulni, a meglévő képességeidet pedig folyamatosan fejleszted.

6. Disznó: Ha az utolsó állatot választottad, akkor az élet fontos dolgaira koncentrálhatsz, és nem foglalkozol azokkal a jelentéktelen, buta dolgokkal, amelyek számodra jelentéktelenek. A választásod szerint izgalmakkal teli utazásként fogod fel az életet.

Elképesztően türelmes, önazonos személyiséggel vagy megáldva, és rááldozod az idődet arra, hogy egy adott helyzetet alaposan mérlegelj, és csak ezt követően döntesz. Mindemellett kedves, segítőkész ember lehetsz, akinek a lelkesedése másokra is átragad. A szeretetedet nyíltan mutatod ki azok felé, akik közel állnak hozzád.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló