Rád is hatással lesz a novemberi telihold?



Négy csillagjegyet különösen érzékenyen érint a ma esti égi jelenség.A Hold, és annak fázisai, különböző hatást gyakorolnak az emberekre, ez alól pedig a telihold sem kivétel. Emellett az asztrológia szerint az, hogy a Hold energiája hogyan befolyásolja az embereket, attól is függ, hogy éppen melyik csillagjegyben látható. Jelenleg ez az Ikrek.

A novemberi telihold, ami ma este ragyog fel az égen, különösen érzékenyen fog érinteni négy csillagjegyet. Vajon kik ők? Mit tanácsol nekik a horoszkóp, hogy mire használják fel az Ikrek jegyben látható telihold energiáját? Köztük vagy?

Skorpió: Aki a Skorpió csillagjegyben született, annak végre stabilizálódhat az érzelmi állapota. Ha neked is Skorpió a csillagjegyed, akkor az Ikrekben látható telihold arra figyelmeztet ma este, hogy még meg kell tenned egy lépést annak érdekében, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott lehess.

A novemberi telihold szerint ez az utolsó dolog a személyes, családi, szerelmi, talán baráti kapcsolatodat fogja érinti. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy mindenképpen használd ki a novemberi telihold erejét, mert annak segítségével nagyobb valószínűséggel fogsz jó döntést hozni.

Abban az esetben, ha nem hagyod kárba veszni a novemberi teliholdat kapott energiát, akkor mindenhogy, de főleg érzelmileg, jól jöhetsz ki a dologból.

Szűz: Az Ikrek jegyében ragyogó novemberi telihold a Szűz csillagjegyet is érzékenyen fogja érinteni. Amennyiben neked is ez a csillagjegyed, akkor a ma esti égi jelenség nagyszerű alkalmat teremt a számodra arra, hogy sikeresen megvalósítsd az ötleteidet.

A horoszkóp éppen ezért a lelked köti, hogy abban az esetben, ha szeretnél a jelenleginél előnyösebb pozícióba kerülni, akkor nyisd ki a szemed és a füled, mert csak így láthatod meg az új lehetőségeket!

Az Ikrek csillagjegyben ragyogó telihold segítséget ad neked, ám arra azért ügyelj, hogy ne ess túlzásba, ne vállald túl magad, mert a mennyiség nagyon könnyen a minőség rovására mehet, ami Szűzként igencsak érzékenyen érint téged.

Vízöntő: Az Ikrek jegyben látható, novemberi telihold téged is érzékenyen érint, ha Vízöntő a csillagjegyed. A horoszkóp szerint ideje megvillantanod magad. Mutasd meg az ötleteidet, mert biztos, hogy lesznek, akik értékelni fognak. Ugyanakkor légy résen és nagyon figyelj, hogy ne dőlj be azoknak az embereknek, akik csak akadályokat akarnak elég gördíteni!

Mivel a Vízöntő a egyik legokosabb csillagjegy, ezért a te eszeden egyáltalán nem könnyű túljárni, ezért ne aggódj, mert a novemberi telihold idején sem hozol rossz döntéseket!

Ikrek: Tekintve, hogy a Hold belépett az Ikrek jegybe, így természetes, hogy téged is érint a novemberi telihold, ha Ikrek a csillagjegyed. A horoszkóp szerint mindig hatással van rád a telihold, de a mait különösen fontos lenne a saját hasznodra fordítani!

Gondolkodj el azon, hogy van-e olyan munkád, feladatod, amit a születésnapod óta nem fejeztél be! Amennyiben eszedbe jut ilyen, akkor gyorsan vágj bele, mert a novemberi telihold hatása a segítségedre lesz abban, hogy sikerre vidd a dolgot! A mai telihold idején a testi és lelki kényeztetéstől, a nyugodt pihenéstől, lazítástól és feltöltődéstől se foszd meg magad!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló