Mi lehet a valódi életcélod?



A négy alapelemmel áll kapcsolatban a csillagjegyed szerinti életcélod.Kos – felérni a csúcsra: Ha valaki azt mondja valamire, hogy nem lehetséges, akkor bebizonyítod, hogy mégis lehetséges. Számodra teljesen mindegy, hogy az élet mely területéről van szó, mert biztos, hogy beleugrasz a feladatba, és addig nem nyugszol, amíg el nem végezted azt. Téged nem arra teremtettek, hogy ölbe tett kézzel várd, hogy a dolgok maguktól megoldódjanak.

Bika – állandóság: Az építkezésnek szenteled az életedet, annak minden területén. A párkapcsolatban harmóniát, nyugodt légkört szeretnél kialakítani önmagad és a kedvesed számára. Állandóságra és stabilitásra törekszel az életed összes területén.

Ikrek – boldog és vidám világ: Nemcsak nagyszerű hallgatóság vagy, hanem kiváló előadó is, akinek mondanivalója elnyeri mások tetszését. Ikrekként boldog és vidám életet szeretnél magad körül látni.

Rák – empátia: Kifejezetten érzelmes, empatikus teremtés vagy, aki a szívén viseli a többi ember sorsát. Nálad jobb személyt nem is találhatna az, aki ki szeretné önteni a szívét. Az együttérzés és a szeretet kiterjesztése a legnagyobb életcélod.

Oroszlán – hősies világ: Vezetői tulajdonságokat birtokolsz, képes vagy másokat ösztönözni, inspirálni és motiválni. Életed legfőbb célja, hogy példaképpé válj mások számára, és lelkesítsd a környezetedet.

Szűz – gondolkodás: Utálod a káoszt és a befejezetlenséget, emiatt a legfőbb életcélod az, hogy békét és tökéletességet teremts a saját világodban. A célod érdekében folyamatosan tanulmányozod, hogy mit és hogyan csinálhatnál még jobban.

Mérleg – kiegyensúlyozott világ: Az életed igazi értelme az lehet, hogy olyan tulajdonságokkal gyarapodj, amelyek lévén elfogulatlan, pártatlan lehetsz másokkal. Mérlegként igazságra, tökéletességre törekszel, ám ezt csak akkor valósíthatod meg, ha előtte egyensúlyba hoztad a saját életedet.

Skorpió – átadni a szenvedélyt: Teljes mértékben hiszel abban, hogy szenvedély és odaadás nélkül nem lehet elérni a kívánt célt. Mivel a szenvedély átadása az életed értelme, ezért ez a törekvésed a munkádban ugyanúgy jelen van, ahogy a kapcsolataidban is.

Nyilas – felfedezés: Életed legfőbb célja az, hogy új dolgokat, helyeket fedezhess fel. A tetteidet az is motiválja, hogy új emberekkel és kultúrákkal ismerkedj meg. Mindenről és minél többet szeretnél megtudni, a világot pedig olyan szabad-szelleművé szeretnéd változtatni, amilyen te magad is vagy. Számodra az életed értelme az, hogy ismeretlen, járatlan utakat fedezz fel.

Bak – sikert aratni: Életed legfőbb célja az, hogy sikert érj el. Ez az, ami motivál, ezért dolgozol olyan keményen, ezért nincs előtted akadály és megugorhatatlan magasság, hiszen siker nélkül boldogtalan lennél.

Vízöntő – élhetőbb világot teremteni: Az összes közül a tiéd a legbarátságosabb csillagjegy. Nagyon szereted az embereket, emiatt az életed legfőbb célja az lehet, hogy élhető világot teremts a tetteiddel.

Mindig odafigyelsz, hogy a jóság és a szeretet vezérelje a cselekedeteidet. Rendszeresen végezhetsz például önkéntes munkát, miközben azt reméled, hogy végül sikerül elérned az életcélodat, ami az, hogy békés és boldog világot teremts, amiben mindenki igazán jól érezi magát.

Halak – támogatni a művészeteket: Tele vagy érzelemmel és empátiával. Mivel nagyon kreatív vagy, ezért általában művészeti alkotásokban fejezed ki az érzéseidet. Az igazi életcélod az lehet, hogy támogasd, segítsd és pártold a művészeteket.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló