Melyik szó foglalja össze a legjobban a 2019-es évedet?



A csillagjegyed szerint miről fog szólni a következő esztendő?Egyre jobban közeledik az év vége, ezért sokan már azzal foglalkoznak, hogy lezárják a 2018-as évet, és előretekintsenek 2019-re, ami új élményeket, lehetőségeket, életleckéket, célokat, terveket tartogat.

A horoszkóp most egyetlen szóval próbálja összefoglalni, hogy miről fog szólni a 2019-es év a csillagjegyek számára. Olvasd el, hogy te melyik szót kaptad, és miért!

Kos – Mozgalmasság: Nem leszel képes megállni 2019-ben, mert egyfelől új távlatokat szeretnél felfedezni, másfelől képes leszel arra, hogy valami újat tanulj.

Bika – Erő: Mivel 2019-ben semmi sem akadályozhat meg abban, hogy elérd a céljaidat, ezért bátran tervezz, álmodozz! Tele leszel erővel, ami által legyőzheted a nehézségeidet. 2019-ben semmi sem állhatja az utadat.

Ikrek – Önismeret: Szükséged van a teljes boldogságra, ami lehetővé teszi, hogy a megfelelő irányba mozdulj el. 2019 az önismeretről szólhat, mert sok új felfedezést és fényes pillanatot tartogat a számodra.

Rák – Változások: 2019-ben ne félj az újtól, mert a lehető legjobban fog alakulni minden, és csak a félelmeid gátolhatják a boldogulásodat. Ha eleinte nem így tűnik, a változások akkor is kedvezőek lesznek.

Oroszlán – Önbizalom: A 2019-es évedet az önbizalom írja körül a legjobban, mert rengeteg új dolgot fedezhetsz fel. A félelemre egyáltalán nem lesz okod, mert mindent meg fogsz kapni, amire vágysz.

Szűz – Siker: 2019-ben mindent megkaphatsz, amire vágysz, mert a szerencse akkor is melletted fog állni, ha egyébként nem lesz problémamentes az éved. 2019-ben semmitől sem kell félned, mert sikeresen valóra fogod váltani az álmaidat.

Mérleg – Öröm: Ha az év eleje kaotikusnak tűnik, akkor se keseredj el, mert tavaszra minden ki fog tisztulni! Az esztendődre az öröm lesz a leginkább jellemző, mert örömteli események hozhatnak pozitív változásokat és egy hihetetlen meglepetést az életedbe.

Skorpió – Siker: 2019-ben lesznek fájdalmas változások, ám a végkifejlet kedvezően fog alakulni. A 2019-es évedet a siker szó foglalja össze a legjobban, mert hű társad lesz az egész esztendőben, úgyhogy ne félj!

Nyilas – Törekvés: Nagyon intenzív év lesz a számodra a 2019-es, mert mindent magadhoz fogsz vonzani, amire szükséged lehet. A céljaid eléréséhez az események nem mindennapi láncolata fog elvezetni.

Bak – Benyomások: 2019-ben végre leporolhatod magad, hála azoknak a benyomásoknak, amelyek már az év elején érhetnek. Jövőre olyan új felfedezések várnak rád, mint például remek utazás, új hobbi, szerelmi változás.

Vízöntő – Meglepetés: Minden irányból szerencse érhet 2019-ben. Alapjaiban változtathatod meg a világodat, miközben hihetetlenül boldognak fogod érezni magad. Ha szürkének és lassúnak érzed 2019 elejét, akkor ne aggódj, mert a nyár fényes és boldog lesz.

Halak – Önmegvalósítás: 2019-ben senki másra ne hallgass, csak a szívedre! Ha ez menni fog, akkor hihetetlen dolgokat érhetsz el, még azt is, amiről eddig magadnak sem valltad be, hogy akarod.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló