Így tedd tökéletessé a decembert!



Hozd ki a legtöbb jót az év utolsó havából!A tél első, és 2018 utolsó hava hűvös, borús, sötét időszak, mégis mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbb jót hozzuk ki a decemberl, hiszen ennek az időszaknak is megvannak a maga szépségei!

Találd meg a belső boldogságodat: Decemberben jellemző, hogy az emberek magukba fordulnak, válaszokat keresnek a problémájukra, a jövőjükön gondolkodnak és keresik a boldogságuk kulcsát. Az, hogy vágyunk a szeretetre és a boldogságra, teljesen természetes, függetlenül attól, hogy milyen hónap van.

Ha te is ezeket az értékeket keresed, akkor ne felejtsd el, hogy előbb adni kell, hogy aztán kaphass, ám ez csak akkor működik, ha tényleg képes vagy szívből adni. Ez akkor sikerülhet, ha már megtaláltad a belső boldogságodat.

Decemberben is törekedj arra, hogy szeresd magadat, a szeretteidet és a világot! Amikor ez már erőlködés nélkül megy, akkor onnantól kezdve boldog ember leszel, mert szinte mindenben meg fogod találni a boldogságot. Ugyanakkor a belső boldogságot nem elég egyszer megtalálni, mert azt újra és újra fel kell frissítened az egész esztendőben.

Űzd el a rossz érzéseket magadból: A szomorúságtól, a csalódottságtól, a fájdalomtól, a szorongástól, a boldogtalanságtól és a depressziótól egyáltalán nem könnyű megszabadulni, de ha igazán le akarsz számolni a rossz érzésekkel, akkor képes leszel rá.

Ne rágódj az anyagi, a munkahelyi vagy párkapcsolati problémáidon, hanem engedd el azokat, és tudd, hogy meg fognak érkezni a megfelelő megoldások! Jegyezd meg, hogy abban az esetben, ha decemberben a problémáidon rágódsz, akkor nem fogod megélni azokat a csodás, boldog, örömteli pillanatokat, amelyek decemberben várnak rád.

Tedd meg, amit meg kell és megtudsz: A december nemcsak a tél első, hanem az év utolsó hava is, tehát dolgozz azon, hogy semmit se vigyél át a következő évre. Itt olyasmiről lehet szó, hogy például, ha szeretnél beiratkozni egy tanfolyamra, akkor tedd meg még az idén! Ha szeretnéd valakinek bevallani az érzéseidet, akkor azt is tedd meg! Ugyanígy a spirituális helyed felkeresésével se várj 2019-ig!

Ha valakivel haragban vagy, akkor igyekezz a megbocsátani az illetőnek! 2018-ban már a december az utolsó esélyed, hogy megreformáld, javítsd a helyzetedet, kapcsolataidat.

Ösztönözd a többieket: Természetesen ne erőszakold rá senkire se a véleményedet, a segítségedet, de abban az esetben, ha erre nyitott emberekkel találkozol, akkor őket próbáld nyugodtan, finoman, szeretetteljesen megközelíteni, és ösztönözd őket arra, hogy próbáljanak megszabadulni a rossz érzéseiktől, keressék meg a belső békéjüket!

Ha valaki nyitott rá, akkor add át neki a megszerzett tudásodat, biztasd arra, hogy tegyen jót másokkal, de ezt ne feltétlenül pénzzel és ajándékokkal! Ösztönözz arra másokat, hogy mutassák ki a szeretetüket egy-két jó szóval, öleléssel, vagy bármivel, amivel tudják, mert az számít, hogy csak adjanak.

Ha kéred, megadatik: Amikor elég erősen hiszel a csodákban vagy abban, hogy veled is történhet ilyesmi, akkor képessé válsz arra, hogy megteremtsd azt. Decemberben különösen érdemes hinned és kérned, úgyhogy bátran fogalmazd meg, hogy mire vágysz és teremtsd meg azt a gondolataiddal!

Szeress: Decemberben próbáld megtalálni magadban és másokban a szeretetet! Amikor sikerül, akkor sokkal erősebb és energikusabb leszel, köszönhetően annak, hogy szeretet fog feltölteni, és felerősödnek az olyan pozitív tulajdonságaid, mint például a becsület és a segítőkészség.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló