Ezt kell még megtenned ahhoz, hogy boldogan zárhasd az évet!



Válassz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el a mágikus Hóember tanácsát!1. Hívd fel egy régi ismerősödet: Ha tudod, hogy ki az a régi ismerősöd, akit fel kellene hívnod, de eddig hezitáltál, akkor most már tudod, hogy a tökéletes és békés évzáráshoz az kell, hogy felhívd! Még ennél is jobb lenne, ha személyesen találkoznátok, például, egy forrós italra, de a lelki békédet már azzal visszanyerheted 2018 végére, ha felhívod az régi ismerősödet.

2. Tégy valami rendkívülit: Az ember, függetlenül a korától, megengedhet magának némi bolondozást, kalandozást, játszadozást az év végén. Az elmúlt hónapokban végig komoly, felelősségteljes voltál, szorgalmasan tetted a dolgodat, és csak ritkán engedtél meg magadnak egy kis lazítást, tehát decemberben legalább egy napra legyen bátorságod kifordulni önmagadból.

A lelki békéd érdekében, tégy valamit, amit szeretnél, de eddig nem volt hozzá bátorságod! Találj valamit, amivel feldobhatod az életedet, hogy 2018 végén elmondhasd, hogy ez az év sem volt rossz vagy unalmas, mert történtek veled dolgok.

3. Ajándékozd meg magad: Lepd meg magad valamivel, mert ez kell ahhoz, hogy tökéletesen zárd az évet! Nem kell, hogy ez tárgyi ajándék legyen, hiszen mesés meglepetés egy élmény, de az is, ha fodrászhoz mész, masszázzsal kényezteted magad, kirándulsz egyet, vagy csak elmerülsz egy kádnyi forró vízben, egy pohár pezsgőt kortyolgatva, de még azt is megengedhetnéd magadnak, hogy megajándékozod magad egy tortával. Megérdemled, hogy legalább decemberben dorbézolj!

4. Hívj el valakit randizni: Mindenképpen mozdulj ki a lakásodból, mert a boldogságod érdekében, szükséged van egy randira, ami nem kell, hogy mindenképpen szerelmi találkát jelentsen, mert a barátaiddal, szeretteiddel, házastársaddal való közös programot is nevezhetjük randinak.

Ha viszont szingli vagy, akkor úgy is értelmezheted az év végi tanácsot, hogy bátran hívd randira a kiszemeltedet, hátha aztán együtt töltitek az ünnepeket!

5. Kérj bocsánatot: Bocsánatot kellene kérned ahhoz, hogy tökéletesen és békében zárd a 2018-as évet, hiszen abban az esetben, ha ezt nem teszed meg, akkor már úgy indítod a következő esztendőt, hogy valakivel haragban vagy.

Gondold át, hogy kivel romlott meg a kapcsolatod, kivel rúgtad össze a port, majd vegyél erőt magadon, és kérj bocsánatot, akkor is, ha valójában nem te vagy a hibás, mert most mellékes, hogy ki az igazi vétkes!

Ugyanakkor fontos, hogy csak akkor kérj bocsánatot, ha az szívből jön, mert csak annak van értelme! A legjobb az lenne, ha őszintén megpróbálnátok tisztázni a problémáitokat a másik féllel, hátha a vártnál is jobb lesz a végeredmény!

6. Adj ajándékot annak, aki nem számít rá: Akkor lehet tökéletes és békés 2018 lezárása, ha megajándékozol valakit, aki erre nem számít. Nyugodtan ajándékozz meg valakit, aki nem áll igazán közel hozzád, de mégis megérdemli az ajándékot.

Természetesen nincs szükség nagy és drága dologra. Elég, ha például viszel néhány szem mézeskalács süteményt a munkahelyed mellett élő hajléktalannak, vagy teljesen idegeneket, rászorulóknak is adhatsz valami apróságot.

Ha az utolsó kártyalap mellett döntöttél, akkor a mágikus Hóember azt tanácsolja, hogy merj adni, és ne félj a reakcióktól, mert az embereknek legalább ünnepekkor fokozott önzetlenséget kellene mutatniuk!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló