Nyertes és vesztes csillagjegyek decemberben



Vajon téged is kemény próba elé állít élet, vagy szerencsés leszel az év utolsó havában?Ezekre a csillagjegyekre vár kemény próba decemberben!

Vízöntő: Teljesen kikészíthet a december, mert elkövetheted azt a hibát, hogy mindent túlagyalsz, túlgondolsz, ezzel pedig elpazarlod a mentális energiádat. Kedvetlennek érezheted magad, ötleted sincs, hogy valójában mire vágysz, de a céljaidat sem találod. A legjobb az lenne, ha hagynád, hogy csak maguktól történjenek a decemberi események.

Ikrek: Nem leszel a legjobb formádban decemberben, aminek heteiben gyakran felteheted magadnak azt a kérdést, hogy „miért történik ez velem?”. Sokszor leszel feszült és ideges, ám te sem érted, hogy mi ennek az oka.

A környezeted sem fogja érteni, hogy mi van veled ezekben a hetekben. Egyszerűen nem találod a helyed, állandóan menni akarsz, még a munkádat is legszívesebben otthagynád, és a karácsonyhoz sincs nagy hangulatod.

Kos: Decemberben egyáltalán nem leszel együttműködő a többi emberrel, nem találod önmagad, letargiába esel, zavarodott lehetsz, valamint úgy érezheted, hogy eltűnt a rád jellemző lelkesedésed. A tél első hava arra ösztönözhet, hogy befelé fordulj. Decemberben akkor járhatsz a legjobban, ha elfogadod, hogy most nincs nálad az irányítás.

Íme a hónap nyertes csillagjegyei!

Nyilas: Az égi hatások lehetővé teszik, hogy az egész hónap az ünneplésről és boldogságról szóljon az életedben, ami forradalmi változásokon eshet át. December számodra egy új korszak kezdetét jelenti.

Nyilasként jó hír a számodra, hogy az uralkodó bolygód, a Jupiter 2019 decemberéig a jegyedben marad, ez pedig azt jelenti, hogy Nyilasként nagyon sok jóra, örömre és sikerre számíthatsz. Mindezt alaposan élvezd ki, hiszen rászolgáltál!

Bak: Decemberben fellélegezhetsz, mert ismét régi önmagadnak érezheted magad, erős, kipihent, tettre kész leszel. Amellett, hogy remek formában érezheted magad, még csodálatos lehetőségekben, hamisítatlan áldásban lesz részed a tél első havában.

Az is a te malmodra hajtja a vizet, hogy a Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója, a 12. házadra gyakorol pozitív hatást, ami azt jelenti, hogy spirituális gondolataid támadhatnak, felébredhetnek az ösztöneid, és az álmaidon keresztül kaphatsz egyedülálló segítséget, jeleket.

2018-ban nagyon keményen és nagyon sokat teljesítettél, amiért cserébe az univerzum megjutalmaz. Az év utolsó havában bátran dőlj hátra, pihenj, még akkor is, ha a lazítás nehezen megy egy Baknak! Élvezd az ünnep minden pillanatát, hiszen te mindenki másnál jobban tudod, hogy egyre közelebb az igazi tél.

Oroszlán: Egyáltalán nem lesz okod a panaszra, mert decemberben a boldogság egy másik szintjére emelkedsz. A Nyilasban járó Nap és Jupiter az ötödik házadra vetít pozitív fényszögeket, ami abban testesülhet meg, hogy erősödhet a kreativitásod, az önkifejezésed és a romantikus oldalad.

2018 utolsó havában kozmikus magasságokba emelkedhet a hangulatod, ezért muszáj eldöntened ezekben a hetekben, hogy mire vágysz a leginkább! Lehet ez például egy új kihívás a munkádban, vagy új szerelem is.

A legfontosabb most az, hogy minél előtt döntsd el, hogy mit szeretnél, mert olyan elképesztő energia áll a rendelkezésedre decemberben, amivel bármit elérhetsz, megvalósíthatsz. Élvezd ezt az égi áldást, mert kiérdemelted!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló