Mi derült ki a Bosszúállók: Végjáték előzeteséből?



A film cselekményéről keveset tudtunk meg, de néhány dolgot mégis előrevetített a gyászos hangulatú kedvcsináló.1. Nagyon sokan párhuzamot vontak Az első bosszúálló fináléja és az előzetes jelenete között, amiben Steve vet egy utolsó pillantás Peggy fotójára. Lehet, hogy ez arra utal, hogy a Végjátékban időutazással szeretnék megoldani a kialakult helyzetet?

2. Az előzetesben Sólyomszem (Jeremy Renner) az íjat kardra cserélte, a ruhája pedig a képregényes alteregója, Ronin jelmeze. Valószínűleg szándékos, hogy amikor Sólyomszem megjelenik, akkor hangzik el a „We lost family” sor Amerikai Kapitány (Chris Evans) monológjából, ami arra utalhat, hogy Sólyomszem családja elporladt.

3. Az előzetesben Thor (Chris Hemsworth) valószínűleg a Bosszúállók Létesítményben ücsörög, és talán azon tépelődik, hogy fejre kellett volna céloznia, vagy mit tenne most Loki...

4. Az előzetesben szereplő karakterek alapján elmondható, hogy a Russo testvérek nem a levegőbe beszéltek, amikor néhány hónapja azt nyilatkozták, hogy a folytatásban nagyobb szerepet kapnak azok a karakterek, akik a Végtelen háborúban háttérbe szorultak.

5. A kedvcsinálóban Tony szorult helyzetbe került, ám egyetlen rajongó sem hiheti el, hogy a Marvel Moziverzum egyik kulcsfigurája azzal fejezi be az életét, hogy éhen hal fényévekre az otthonától.

6. Az előzetes egyetlen humoros jelenete Scott Lang (Paul Rudd) hirtelen felbukkanása. Esetében semmi sem derül ki arról, hogy Hangya hogyan szabadult ki a kvantumtérből, de az biztos, hogy fontos szerepe lesz a filmben.

7. A növények között sétáló Thanos a bal kezén jól látható a megrongálódott Végtelen Kesztyű. A nagy kérdés itt az, hogy a Kövek működnek-e a csettintés ellenére?

8. Bruce Banner (Mark Ruffalo) a tizedelés áldozatait nézi át. A nézőt itt meglepetésként érheti, hogy Scott Lang (Paul Rudd) és Peter Parker (Tom Holland) mellett megjelenik Shuri (Letitia Wright), hiszen a Végtelen háború végén látott montázsból nem derült ki, hogy vele mi lett.

9. A Bosszúállók: Végjáték előzetese azzal indul, hogy Tony Stark (Robert Downey Jr.) videoüzenetet készül rögzíteni a menyasszonyának. Ezek szerint a Végtelen háború után a Titánon maradt Tony és Nebula (Karen Gillan) nem utazott vissza olyan könnyen a Földre.

10. Az előzetes trükkös szerkesztése ellenére sejthető, hogy Nebula is a Benataron tartózkodik. Vajon Tony és az ő kapcsolata, milyen lesz?

11. Miután az előzetesben elporlad a Marvel Studios logója, megpillantjuk Thanos (Josh Brolin) páncélját, amit ugyanúgy madárijesztőként mutatnak, ahogy a Végtelen háború záró képsoraiban. Ez egyértelmű tisztelgés a Végtelen Hatalom című képregény előtt, aminek lapjain ugyanígy jelenik meg a páncélzat.

12. Az előzetesben vethetünk egy pillantást a Bosszúállók Létesítményére. A kontextusból kiragadott kép, amelyen fű, elhanyagolt környezet és koszosodó épületek láthatóak, felveti a kérdést, hogy a világ többi része is ilyen rossz állapotba került-e a csettintés után?

13. Sólyomszem jeleneténél megjelenik Natasha (Scarlett Johansson). Vannak, akik szerint a Japánban játszódó jelenetben Natasha haja hosszabb, ahogy a korábban kiszivárgott képeken is. Ez azt igazolná, hogy a Végjátékban lesz néhány éves időugrás.

14. Az előzetesből nem derült ki, hogy Tony mennyi időt töltött a világűrben, de mivel arról beszél, hogy fogy az ellátmánya és az oxigénje, ezért gyanítható, hogy egy ideje már a Benatar lehet.

(Forrás: marvelmagyarorszag.blog.hu)

Ajánló

Ajánló