Mi ronthatja el a 2019-es évet?



A csillagjegyed figyelmeztet, hogy mire figyelj, ha nem akarod tönkretenni az egész évet.Kos: A pénzügyek terén fokozott óvatosságra lesz szükséged. 2019-ben légy megfontolt a nagyobb kiadásokkal, valamint vizsgáld meg, hogy hova teszed a pénzedet, mert lehetnek olyan helyzetek, amikor kifejezetten rossz döntés lesz az, ha nem fektetsz be valamibe.

Bika: 2019-ben a szerelem terén kell nagyon észnél lenned! Nem élheted bele magad olyasmibe, amiben nem vagy biztos, az érzéseidet pedig mindig tisztázd másokkal! 2019-ben a szerelem terén a szokottnál is több munkád lesz, ha nem akarsz elveszíteni valamit, valakit.

Ikrek: 2019-ben rengeteg kockázatos dolog kísértheti meg a kalandvágyó természetedet, emiatt muszáj észnél lenned az előtted álló évben! Amikor 2019-ben kockázatos döntés elé kerülsz, akkor őrizd meg a nyugalmadat és hozz bölcs döntést!

Rák: 2019-ben a munkád terén számíthatsz akadályokra, akár olyanra is, ami nemcsak az évedet ronthatja el, hanem az egész életedre kihatással lehet. A baj elkerülése érdekében fontos, hogy a szokottnál is több energiát és figyelmet fordíts a munkádra.

Oroszlán: Egy pletyka teheti teljesen tönkre az évedet. Lehet, hogy te leszel az áldozat, de az sem kizárt, hogy te nem tudsz majd lakatot tenni a szádra, és tovább fogsz adni egy pletykát, amivel kellemetlen helyzetbe hozhatod magadat, de akár a tekintélyedet is elveszítheted.

Szűz: 2019-ben az utazással legyél nagyon óvatos, mert történhet valami, ami tönkreteheti az évedet, ám itt ne gondolj semmi olyasmire, amit ne tudnál megelőzni! Ha külföldre indulsz, akkor adasd be magadnak a szükséges védőoltásokat, köss balesetbiztosítást, és nagyon vigyázz az értékeidre!

Mérleg: 2019-ben az ígéretekkel kell nagyon óvatosnak lenned. Lehet, hogy könnyelműen megígérsz valamit, de aztán fejfájást fog okozni annak a betartása. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy számítani fogsz valakire, de kiderül, hogy az illető nem tartja be az ígértet.

Skorpió: A szeretteidre kell nagyon odafigyelned, mert a 2019-es évedet az teheti tönkre, ha nem fordítasz elegendő figyelmet a szeretteidre, vagy nem állsz ott valaki mellett a szükség óráján, amit utólag nagyon megbánnál.

Nyilas: 2019-ben a kiégés veszélye fenyeget. Ha az évben mindent egyszerre szeretnél, akkor végül semmit sem fogsz elérni, mert nem marad energiád megtenni a cél előtti utolsó lépéseket. Gondolj az egész útra, és inkább lassan haladj előre!

Bak: A 2019-es évedet a barátság terén teheti tönkre valami. Kiderülhet, hogy bizonyos emberek nem az igazi arcukat mutatják feléd. Az is lehetséges, hogy el fogod hanyagolni valamelyik barátodat, akire számítottál, aki fontos volt neked.

Vízöntő: 2019-ben tönkre fogja tenni az évedet az, ha nem vonod le a megfelelő tanulságot a kudarcokból. Azzal is ártani fogsz magadnak, ha makacsul kitartasz valami mellett, ami jól láthatóan nem megy.

Az is hiba, ha túl sokat fogsz keseregni a balszerencséden, megkérdőjelezed önmagadat, a képességeidet, elveszíted a lendületedet, és inkább megállsz, nehogy újra szembe kelljen nézned a bukás keltette érzésekkel.

Halak: 2019-ben az akarat ronthatja el az évedet. A rugalmasság csak addig jó, amíg nem hagyod, hogy mások a fejedre nőjenek! 2019-ben érvényesítsd az akaratodat, ne hagyd, hogy olyasmire vegyenek rá, amit nem akarsz, vagy ami eltérít a valódi célodtól, mert utólag csak kesereghetsz, hogy bárcsak másképpen döntöttél volna.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló