A legkülönlegesebb személyiségjegyedről mesél az, hogy melyik fenyőt választodPillants rá a lenti képre, ne gondolkodj, hanem válaszd azt a fenyőfát, amelyet a megérzésed súg, majd olvasd el, hogy a döntésed alapján, mi a legkülönlegesebb személyiségjegyed!Ha az első fenyőfát választottad: Mások felnéznek rád, mert optimista és pozitív személy vagy, mindenben megtalálod a szépet, és szinte soha nem lehet elkeseríteni. Képes vagy mások életébe optimizmust vinni, gyakran átadod a társaságodnak a vidám hozzáállásodat. Nem meglepő, ha sok baráttal büszkélkedhetsz.

Ha a második fenyőfát választottad: Pontosan tudod, hogy mikor és kinek van szüksége kedvességre. Egyszerűen ráérzel, ha az embernek elkél némi segítség, a természeted pedig olyan, hogy ott teremsz az illető mellett. Úgy vagy önzetlen, hogy ezt próbálnod sem kell, ezt pedig mások is látják.

Ha a harmadik fenyőfát választottad: Az emberek nagyon megbíznak benned. Rengeteg titkot tudsz, mert mindenki úgy érzi, hogy megnyílhat neked, hiszen senkinek sem fogod továbbadni azt, amit megtudtál tőle.

Rendelkezel egyfajta kisugárzással, amiből a környezeted úgy érzi, hogy máris ismer, te pedig tisztában vagy azzal, hogy ez milyen komoly felelősség, ráadásul senkinek sem akarsz csalódást okozni.

Ha a negyedik fenyőfát választottad: Hála a remek humorérzékednek, mindig megnevettetsz másokat. Amikor valami rossz történik veled, akkor abból próbálsz viccet csinálni, mert meggyőződésed, hogy ez megoldást jelent a nehéz helyzetekre. Az emberek szerint kifejezetten jófej és vicces ember vagy.

Ha az ötödik fenyőfát választottad: Mindenkinek a legjobbat akarod. Ez mutatkozik meg abban is, hogy hónapokkal a karácsony előtt gondolkodni kezdesz, hogy kinek mi lehetne a legtökéletesebb ajándék, amivel nem lősz mellé, mert rá tudsz érezni, hogy mire vágyik a másik. Az empatikus képességeidnek hála, pillanatokon belül rájössz, hogy milyen érzések dolgoznak a beszélgetőpartneredben.

Ha a hatodik fenyőfát választottad: Szuper emlékezőképességgel rendelkezel. Te a legkisebb részletet sem felejted el, ahogy a számodra fontos emberek szülinapjára, kedvenc ételére, de még az első kisállatuk nevére is emlékszel.

Ez a különleges képesség sokakból hiányzik, éppen ezért rengetegen szeretnek azért, mert mindenre emlékszel, hiszen ebből úgy érzik, hogy fontosak a számodra. Ezt csak kevesen tudják éreztetni az emberekkel.

Ha a hetedik fenyőfát választottad: Képes vagy békét teremteni a családi és baráti körödben. Ha két ember összerúgja a port, akkor tudják, hogy tőled kell tanácsot és tökéletes megoldást kérniük. A választásod alapján rendelkezel azzal a különleges képességgel, amellyel meg tudod érteni mindegyik felet, bele tudod élni magad a helyzetükbe, ennek köszönhetően pedig ki tudod találni a probléma megoldását.

Köszönhetően a legkülönlegesebb személyiségjegyednek, te magad ritkán keveredsz konfliktusba. Ha esetleg valakivel nem értesz egyet, akkor próbálod beleélni magad a helyzetébe, emiatt mindig nyugodt hangnemben folytatod le a vitáidat.

Ha a nyolcadik fenyőfát választottad: A kiváló kommunikációs képességed a legkülönlegesebb személyiségjegyed, ugyanis mindig tudod, hogy kinek mit kell mondanod vagy írnod. Valószínűleg most is rengeteg üzenet vár, hiszen az emberek imádnak veled beszélgetni.

Ha az utolsó fenyőfát súgta a megérzésed, akkor erőlködés nélkül vagy kedves és frappáns, hiszen ez a természetedből fakadó képességed. Neked érdemes lenne olyan munkát keresnek, ahol sokat beszélgethetnél másokkal.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló