A cigány kártya szerint mit kell elkerülnöd 2019-ben?Válassz egyet a lenti képen szereplő Szerencsétlenség kártyalapok közül, ha szeretnéd tudni, hogy milyen veszély leselkedik rád!

A Szerencsétlenség kártyalap azt mutatja meg, hogy amikor nem vesszük észre, hogy mi a baj, hogy valamin változtatnunk kellene, akkor a sors egy szerencsétlen eseménnyel rákényszerít erre, valamint felhívja a figyelmet, hogy amennyiben egyedül nem boldogulunk, akkor bátran kérjünk segítséget, illetve rámutat, hogy csak mi érezzük szerencsétlennek a helyzetünket.

Válassz egyet a lenti képen szereplő Szerencsétlenség kártyalapok közül, ha kíváncsi vagy, hogy 2019-ben milyen veszély leselkedik rád!Nem várt kiadással kell számolnod: 2019-ben anyagi kár érhet. A Szerencsétlenség kártyalap utalhat arra, hogy elromlik a hűtőd, elfeledkezel egy csekkről, ami az észrevétel napjáig kamatozik. Tekintve, hogy még 2018 van, tehát a jóslat nem következett be, ezért mindent elkövethetsz azért, hogy elkerüld a kellemetlenséget. Ha 2019-ben nem várt kiadás ér, akkor próbáld a jó oldalát nézni!

Helyet kell változtatnod: 2019-ben lehet, hogy szerencsétlen körülmények miatt el kell hagynod a jelenlegi lakhelyedet. Talán összeveszel a lakótársaddal, akivel többé nem akarsz majd egy tető alatt élni.

Ha külföldön élsz, akkor lehet, hogy nem hosszabbítják meg a szerződésedet, ezért haza kell költöznöd. Arról is lehet szó, hogy munkahelyet kell változtatnod 2019-ben. Amennyiben 2019-ben bekövetkezik, hogy valami miatt helyet kell változtatnod, akkor lásd meg ebben a lehetőséget!

Egy kapcsolatod véget ér: 2019-ben talán szakítani fogtok a pároddal, de az sem kizárt, hogy egy régi barátoddal ápolt kapcsolatod romlik meg. Egy kötelék felbomlása mindig fájdalmas, de lehet, hogy így lesz a legjobb neked és neki is. Amennyiben 2019-ben bekövetkezik az elválás, akkor őrizd meg a szívedben a szép, közös pillanatokat. A kártyalap arra is kér, hogy senkit se marasztalj, aki menni akar.

Elmarad az, amire nagyon számítottál: Van valami, amivel kapcsolatban nagyon reménykedsz, hogy 2019-ben megvalósul, ám sajnos mégsem fog valóra válni az, amire nagyon számítasz. A Szerencsétlenség lap szerint valaki nem fogja betartani a neked tett ígéretét, esetleg valami miatt nem tudod rendezni az anyagi helyzetedet, képtelen leszel feljebb lépni a ranglétrán, vagy a fogyókúra terén kell csalódnod.

Lemaradsz egy kivételes lehetőségről: 2019-ben lehetőséged nyílhat elutazni, munkát váltani, de talán egy álmodat valósíthatnád meg, ám a sors, vagy a saját hibádból kifolyólag, nem tudod megragadni a lehetőséget.

Az sem kizárt, hogy megbuksz egy vizsgán, elhasalsz egy állásinterjún. 2019-ben lehetséges, hogy szerencsétlen körülmények miatt nem tudsz élni a kínálkozó alkalmakkal! Ha 2019-ben valóra válik a jóslat, akkor se bánkódj, hiszen lesznek más lehetőségeid is!

Elveszítesz valami számodra értékeset: Elveszíthetsz, talán eltörhetsz valami számodra fontosat 2019-ben. Ez lehet egy olyan szívednek kedves tárgy, amit valamelyik szerettedtől kaptál, esetleg megörökölted tőle, vagy hosszú ideig spóroltál rá, hogy a saját pénzedből vedd meg.

A Szerencsétlenség kártyalap szerint mindenképpen eszmei értéke lesz az elveszített dolognak. Tekintve, hogy a jóslat még nem következett be, ezért jó lesz, ha nagyon odafigyelsz 2019-ben mindenre, ami a szívednek kedves! Ügyelj arra, hogy hogyan bánsz ezekkel a tárgyakkal, amiket soha ne adj oda másnak. Ne felejtsd el, hogy elég egy kis figyelmetlenség a bajhoz!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló