Életed mely területe indulhat fejlődésnek?



Az újjászületés üstje szerint mi újulhat meg az életedben 2019-ben?

A kelta alvilágban, Annwnben, őrzik az újjászületés üstjét, ami megjósolhatja, hogy az életed mely területe indul fejlődésnek 2019-ben, ha a megérzéseidre hagyatkozva választasz egy lapot a lenti képről, majd olvasd el a jövendölést!1. Új löketet kapnak a baráti kapcsolataid: 2019-ben újjászülethet a legjobb barátoddal, vagy összességében minden barátoddal a kapcsolatod. Ha valakivel jelenleg megromlott a viszonyod, akkor a jóslat szerint jövőre kibékültök, sikerül megbeszélnetek a problémáitokat, és új életet lehelhettek a kapcsolatotokba. Ez érvényes lehet arra is, akivel sok ideje nem beszéltél, esetleg haragban váltatok el egymástól.

2. Virágzásnak indul az anyagi helyzeted: Lehetséges, hogy jól fizető állást találsz, talán fizetésemelést kapsz, visszaadják a kölcsönödet, vagy te rendezed egy adósságodat, és beköszönt hozzád a bőség. A sors sokféleképpen elérheti, hogy fellendüljön az anyagi helyzeted, úgyhogy te csak azzal foglalkozz, hogy hamarosan új, pozitív irányt vesz az anyagi helyzeted.

Ugyanakkor számíts arra is, hogy ez nem egyik napról a másikra fog történni! Ha lassan is, de meg fogod oldani az adósságaidat, az anyagi gondjaid megszűnnek és biztos anyagi háttered alakul ki.

3. Új életet kezdhetsz: 2019-ben te leszel az, aki újjászületik. Lehetséges, hogy egyik napról a másikra fogod úgy érezni, hogy meg kell változnod, de az sem kizárt, hogy lassacskán jössz rá, hogy már nem úgy tekintesz a dolgokra, mint régen, nem úgy gondolkodsz, nem úgy érzel.

2019-ben megváltozol, méghozzá pozitív irányba. Lehet, hogy például le fogsz számolni egy félelmeddel, elhagyod a rossz tulajdonságaidat, vagy megtalálod az életed valódi célját.

4. Megváltozik a szerelmi életed: Ha párkeresőként választottad a kártyalapot, akkor ne add fel, mert hamarosan bekövetkezik a várt fordulat, és új partnert találhatsz! Amennyiben kapcsolatban élsz, akkor az megváltozhat, te pedig úgy érezheted, hogy pozitív irányt vett az életed. Ha például problémáid vannak a pároddal, és már a szakításon gondolkodsz, akkor lehet, hogy 2019-ben úgy megváltozik, hogy mégis vele maradsz.

A jóslat azt sem zárja ki, hogy az, aki eddig hallani sem akart házasságról, gyerekvállalásról, az a következő hónapokban hirtelen meggondolja magát. Az újjászületés üstje azt biztosra veszi, hogy előrelépés várható a szerelmi életedben 2019-ben.

5. Új fejezet kezdődik a karrieredben: Ha arra vágysz, hogy előléptessenek, rád bízzanak egy fontos feladatot a munkahelyeden, esetleg szakmát váltanál, vagy szeretnéd végre megtalálni azt az állást, amire igazán vágysz, akkor az újjászületés üstjének jó híre van a számodra, mert az ötödik kártyalapon keresztül azt jósolja, hogy eléred a célodat.

2019-ben új korszak veszi kezdetét a karrieredben. Fel fog villanni a fény az alagút végén, te pedig látni fogod a konkrét célodat, feladatodat. Végre minden a helyére kerül, mindennek lesz értelme. Nem kizárt, hogy az álommunkát kapod meg, talán egy ismerősöd által olyan lehetőséget kapsz, amilyenre eddig gondolni se mertél.

6. Újjászületik benned az érzés: Az utolsó kártyalap alapján lehet, hogy már nem hiszel a szerelemben, a párkapcsolatban, egy gyermekkori tervedben, de 2019-ben ismét feltör benned az érzés, hogy valóra váltsd.

Ha az újjászületés üstje nem téved, akkor vedd komolyan ezt az érzést, mert okkal fog jelentkezni! Engedj neki, mert az újjászületett érzés arra utal, hogy eljött az ideje a megvalósításnak!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló