Engedd el a 2018-as hibáidat!



Bocsásd meg magadnak a tavalyi baklövéseidet!Mind követünk el hibákat, amiket meg kell tudnunk bocsátani önmagunknak. A horoszkóp szerint év elején el kell engednünk az előző esztendőben elkövetett baklövéseinket. Neked vajon mit? A csillagjegyed elárulja!

Kos: Nem haragudhatsz magadra, ha az elmúlt időszakban kicsit lelassultál, szétszórtabbá váltál, „lustálkodáson” kaptad magad.

Bika: Cserben hagytál valakit 2018-ban. Lehetett valaki, aki számított rád egy dologban, de csalódást okoztál neki. Ne legyél dühös magadra, amiért nem voltál az illető mellett! Ha megbántad, de a szóban forgó személynek ez kevés, akkor is kár tovább tépelődnöd rajta!

Ikrek: 2018-ban néhány alkalommal előfordult, hogy rosszul döntöttél. Ezeket bocsásd meg magadnak, hiszen te sem sejthetsz mindent előre. 2019-ben figyelj jobban a döntéseidre!

Rák: 2018-ban előfordult, hogy túlreagáltad a helyzetet, és lobbanékonyságodban olyasmit is kimondtál, amit később megbántál. 2019-ben fogadd el, hogy intenzív érzelmi világgal áldott meg az élet, és mostantól számolj el tízig a cselekedetek előtt!

Oroszlán: Bocsásd meg magadnak, ha 2018-ban belevágtál egy új dologba, de elbuktál! Fogadd el, hogy nem kell mindenben tökéletesnek lenned, mert senki sem az!

Szűz: 2018-ban mondtál néhány olyan dolgot, amit legszívesebben visszaszívnál, de ez nem lehetséges. A szavaid megbántottak valakit, akit nem akartál. Ha az illető meg is bocsátott, a kapcsolatotok mégsem olyan, mint az incidens előtt volt.

Mivel ez már megtörtént, és nem kitörölhető, ezért csak annyit tehetsz, hogy elfogadod, megbocsátod magadnak és továbblépsz. Ha tanultál belőle, a jövőben pedig figyelmesebb leszel, akkor valójában ez az, ami igazán számít!

Mérleg: 2018-ban akadt néhány ember, akire túl sok időt és energiát fordítottál, de rá kellett jönnöd, hogy lényegében a semmiért tetted mindezt. Ugyanakkor ez nem a gyengeség jele, ezért 2019 elején bocsásd meg magadnak, hogy ezt nem vetted időben észre!

Engedd el azokat az embereket, akikre feleslegesen áldoztad az idődet és az energiádat, mert a szívedben így megüresedett helyeket sokkal értékesebb személyek foglalhatják el!

Skorpió: 2019-ben ne haragudj magadra amiatt, mert 2018-ban nem tudtál választ adni a világ össze kérdésére! Sokkal jobban jársz, ha ezt inkább elfogadod és őszinte leszel. Amikor valamivel egyedül nem boldogulsz, akkor kérj segítséget másoktól!

Nyilas: Bocsásd meg magadnak 2019 elején azt, hogy 2018-ban hiába szerettél volna közeli kapcsolatban maradni a családoddal, a barátaiddal, mégsem jutott mindenkire időd. Ahelyett, hogy emiatt haragudnál magadra, inkább őszintén mondd el a szeretteidnek, hogy szereted őket, de az életed jelenlegi szakaszában időhiányban szenvedsz. Akinek fontos vagy, azok meg fogják ezt érteni.

Bak: Rendkívül nehezen kérsz segítséget, amikor pedig megteszed, akkor haragszol magadra érte, ám ezt ne tedd! Értsd meg, hogy segítséget kérni nem a gyengeség, hanem az erősség jele, mert csak az erős emberek jönnek rá maguktól, hogy miben gyengék, és nem félnek ezt felvállalni. 2019-ben legyél sokkal elnézőbb magaddal szemben ezen a téren!


Vízöntő: Azok közé tartozol, akiknek szükségük van az egyedüllétre, 2018-ban pedig ez gyakran előfordult veled. Ha most bűntudatot érzel, amiért nemet mondtál a programokra, kicsit eltávolodtál a barátaidtól, akkor erre semmi szükség!

Halak: Bocsásd meg magadnak, hogy 2018-ban előfordultak olyan alkalmak, amikor segíthettél volna valakinek, de nem tetted!

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló