A Druida Állatkártya útmutatása 2019-re



Mit üzen a csillagjegyedhez párosított kártyalap?Az esztendő elején sokan azzal foglalkoznak, hogy milyen terveket, fogadalmakat szeretnének megvalósítani, és ehhez milyen módszereket, eszközöket kellene választaniuk. Most ehhez adhat tanácsot a Druida Állatkártya a csillagjegyeknek. Neked mit javasol? Olvasd el!

Kos – Tűz sárkány: Sok kihívás vár rád 2019-ben, ezért tűzd ki a céljaidat, irányítsd azokra a figyelmedet és koncentrálj!, ne hagyd, hogy bármi is megzavarjon. A kulcsszavaid: átalakulás, kiválóság, energia.

Bika – Medve: 2019-ben hallgass a megérzéseidre és légy kreatív! Mivel kirobbanó formában leszel, ezért mindig számolj el tízig, és csak ezt követően reagálj, válaszolj valamire! A kulcsszavaid: teljesítmény, szuverenitás, intuíció, ösztön.

Ikrek – Róka: 2019-ben légy ravasz, tudd azt, hogy mikor kell felfedned magad és mikor lesz jobb, ha hallgatsz! Fejleszd a diplomáciai képességeidet! A kulcsszavaid: diplomácia, ravaszság, vadság!

Rák – Bika: 2019-ben a gazdagságot és a bőséget kell elérned. Miközben a céljaidért küzdesz ne felejtsd el, hogy az igazi gazdagság a szívben rejlik! A kulcsszavaid: gazdagság, hatékonyság, jótékonyság.

Oroszlán – Béka: Ha 2019-ben szórakozással kevered a munkát, akkor attól megkapod azt az erőt, ami által talpon maradhatsz. A kulcsszavaid: érzékenység, szépség, erő.

Szűz – Föld sárkány: Az általad keresett gazdagsággal és jutalommal mélyen, benned vannak, neked pedig csak annyi a dolgod, hogy előhozd a legjobb énedet. Ne felejtsd el, hogy a körülötted lévő embereknek megvannak a saját sárkányaik, akikkel meg kell küzdeniük! A kulcsszavaid: teljesítmény, potenciál, gazdagság.

Mérleg – Hattyú: Új szerelemre találhatsz, vagy a már meglévőt mélyítheted el. Bátran sodródj az áramlással, élvezd a felfedezéseket, légy rugalmas az elhatározásaid tekintetében, mert könnyen lehet, hogy néhány dolgod nem úgy alakul, ahogy azt eltervezted! A kulcsszavaid: lélek, szerelem, szépség.

Skorpió – Sólyom: 2019-ben a jövőbe fogsz nézni, de eközben ne felejted el, hogy a múltban létfontosságú nyomokat és inspirációt találhatsz, addig pedig nem tudsz könnyedén előrelépni, amíg azokat ki nem aknázod. A kulcsszavaid: nemesség, emlékezés, tisztulás.

Nyilas – Vidra: 2019 a lelkiismereted próbálja elnyomni az ösztöneidet, hogy ezzel vegyen rá a komolyságra, ám te tegyél meg mindent annak érdekében, hogy megtaláld az arany középutat, ugyanis a munka és az élvezet nem zárja ki egymást. A kulcsszavaid: öröm, játék, segítőkészség.

Bak – Ökörszem: 2019-ben ne felejtsd el, hogy a szelídség és az alázat lehet ugyanolyan erős, mint a leghatalmasabb erő! Idén a legkisebb ellenállás útját kell választanod, amire a ravaszság és a jó humor fog felkészíteni. A kulcsszavaid: alázat, ravaszság, Isten.

Vízöntő – Bagoly: 2019-ben ismét rengeteg rejtély várja, hogy felfedezd. A Druida Állatkártya szerint lehetséges, hogy a pszichikai birodalom és a tisztánlátás irányába fordulsz. 2019-ben bátran növeld a spiritualitásodat, például azzal, hogy a lehető legtöbb időt töltöd a természetben, főleg hajnalban és alkonyatkor. A kulcsszavaid: elválás, bölcsesség, változás.

Halak – Nyúl: 2019-ben a korábbinál is jobban fogsz támaszkodni a belső megérzéseidre, amikor úgy döntesz, hogy mély változásokat viszel véghez az életedben és a pszichédben. A kulcsszavaid: újjászületés, intuíció, egyensúly.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló