Ezek a filmek nagy sikert arathatnak 2019-ben



Mitől várhatják a legnagyobb bevételt a stúdiók?Ha moziról van szó, akkor semmit sem lehet biztosra venni, de mégis akad néhány elég erős érv amellett, hogy 2019-ben az alábbi filmek nagy sikert fognak aratni és alaposan megtömik pénzzel a stúdiók és készítők zsebeit.

Untitled Jumanji: Welcome to the Jungle Sequel: Ahogy anno a Jégvarázs, úgy a Jumanji: Vár a dzsungel is váratlan sikert aratott, de a folytatásnak csak egy hete lesz arra, hogy lenyűgözze a nézőket, mert aztán jön a Star Wars. Ugyanakkor mivel a karácsony miatt megugrik Amerikában a moziba látogatók száma, ráadásul várhatóan januárban nem lesznek nagy dobásnak számító bemutatók, ezért jó esély van arra, hogy az Untitled Jumanji: Welcome to the Jungle Sequel is 2019 egyik sikerfilmje lesz.

Üveg (Glass): Jelenleg úgy néz ki, hogy nagy bajnak kellene történnie ahhoz, hogy az Üveg ne arasson sikert, ugyanis az előrejelzések 70 millió dolláros nyitóhétvégét jósolnak neki, de ez az összeg 200 millió fölé is rúghat az Egyesült Államokban, köszönhetően annak, hogy nem kell szuperprodukciókkal versenyeznie, ráadásul az elégedett nézők másokat is rábeszélhetnek, hogy nézzék meg a filmet.

Az 2. (It: Chapter 2): Időugrással tér vissza a mozikba az Az, amiben a Vesztesek Klubjának immár felnőtt tagjai újra szembe fognak nézni a bohócnak álcázott rémmel. Sikerre adhat okot, hogy az Az rengeteg rekordot megdöntött, a nézők szerették, ráadásul várható, hogy a horrorok és a Stephen King-adaptációk 2019-ben sem veszítenek a népszerűségükből. A stúdió nem kockáztatott premierdátummal, ugyanis ugyanazt a hétvégét választották, amelyiket az első rész esetében.

Toy Story 4. (Toy Story 4): A siker egyfelől azért vehető biztosra, mert a Toy Story a Pixar egyik legnépszerűbb franchise-a, a harmadik rész pedig bevételi rekorder volt, amíg meg nem előzte a Szenilla nyomában és A hihetetlen család folytatása.

Once Upon a Time in Hollywood: Quentin Tarantino az egyik leghíresebb rendező, de a munkái közül csak három hozott eddig igazi sikert. A 2019-ben bemutatásra kerülő Once Upon a Time in Hollywood azonban egyik korábbi munkájához sem hasonlítható, éppen ezért övezi már most nagy érdeklődés.

A Once Upon a Time in Hollywood egyfelől azért lehet sikeres, mert Leonardo DiCaprio és Brad Pitt még mindig két olyan színész, akik miatt milliók mennek moziba. Másfelől a Charles Manson-gyilkosságok és Hollywood aranykora is sokakat érdekelhet.

Pókember: Idegenben (Spider-Man: Far from Home): Talán rossz ómen, hogy a Bosszúállók: Végjáték után néhány hónappal érkezik a Pókember: Idegenben, hiszen a rajongók még emésztgetni fogják a nagy konklúziót, ami után a Marvelnek újra meg kell ragadnia a nézők figyelmét.

Ennek ellenére szinte biztos, hogy Pókember sikert fog aratni 2019-ben, hiszen az egyik legnépszerűbb szuperhősről van szó, ráadásul a hálószövőt mostanában alakító Tom Holland is megszerettette magát.

Az oroszlánkirály (The Lion King): Sokan máris temetik az alkotást, ami esetében nemigazán tudni, hogy mitől élőszereplős, ám az ennek ellenére is nagy siker lehet a Disney klasszikus animációjából készült remake.

Ezt igazolhatja például az, hogy nem Az oroszlánkirály az első olyan Disney élőszereplős film, ami alatt rezeg a léc, ám mégis a stúdió egyik legnagyobb kasszasikeréről van szó, ráadásul az előzetesre is annyira sokan voltak kíváncsiak, hogy már az is a siker előjele lehet.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló