Mi történt a Star Wars legjobb pasijaival?



Négy színész, akit milliók imádtak az első két trilógia idején.Sok évig a Star Wars rajongói azt hitték, hogy be kell érniük azzal a hat filmmel, amelyet a mozikban nézhettek meg, ám szerencsére a Disney úgy döntött, hogy a Star Wars megérdemel még néhány részt. Az új trilógia első részét tavaly decemberben nézhették meg a galaxis szerelmesei, de néhány héten belül, december 14-én, érkezik a mozikba a Zsivány Egyes.

Az újabb Star Wars filmek természetesen új kedvencekkel gazdagítják a rajongókat, ám ne feledkezzünk el a régi kedvencekről se! Ennek érdekében nézzük meg, hogy mi történt a korábbi trilógiákban látott legjobb pasikkal!

Harrison Ford: Anno a Star Wars női nézői imádták Han Solo karakterét. A pajkos, szemtelen csempészt Harrison Ford keltette életre, aki a filmnek köszönheti, hogy ismert színész lett. A Star Wars után Ford rengeteg szerepet kapott, de a legismertebb filmje az Indiana Jones trilógia volt. A mára a hetvenes éveit taposó színész az új Star Wars részben is megjelent.

Mark Hamill: A Star Wars IV-VI egyik főszerepét, Luke Skywalkert alakította a színész. Hamill a filmsorozat IV részében még olyan kék szemű, tejfölszőke fiú volt, aki nyugodtan elmehetett volna Abercrombie modellnek, a forgatás után azonban autóbalesetet szenvedett.

A színész olyan súlyosan megsérült, hogy a plasztikai sebészeknek többször meg kellett műteniük azért, hogy rendbe tudják hozni az arcát. A kitartó munka meghozta az eredményét, sőt, talán még karakteresebb is lett Hamill arca, mint volt.

A Star Wars után a színész leginkább szinkronszínészként dolgozott. A Batman rajzfilmekben már évek óta az ő hangján szólal meg Joker.Ewan McGregor: A Star Wars I-III részében Ewan McGregor alakította Obi-Wan Kenobi, jedi mester karakterét. A színész a Baljós Árnyakban még fiatalka szépfiú, de a következő két részben már idősebbnek látszik a hosszabb haja és szakálla miatt.

A vakítóan kék szemű színész rengeteg filmben szerepelt, és szerepel, a Star Wars óta. Láthattuk például A sziget és a Lazacfogás Jemenben című moziban.

Hayden Christensen: A Baljós Árnyakban már szerepel Anakin Skywalker, de csak a második részben láthatjuk Hayden Christensent, aki eleinte még egy cuki szépfiú, de a trilógia harmadik részére igazán vaddá válik a külseje, a tekintetével pedig még egy királynőt is elszédít.

Sajnos Anakin sorsa a lehető legrosszabból alakul, köszönhetően annak, hogy átáll a sötét oldalra, aminek következményeként megnézhettük, ahogy a galaxis két legjobb férfija egymás ellen fordul. Mivel a fentebb már említett Obi-Wan Kenobi egy lávafolyóba kényszeríti egykori tanítványát, ezért a nézők szeme láttára pusztult el Anakin jóképűsége. Az összeégett férfi testére fekete páncélt húztak.

Hayden Christensen nem kapott túl sok szerepet a Star Wars után, de a Hipervándort érdemes megnézni.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló