2019-ben érkezik a Hétköznapi vámpírok sorozatadaptációja



Ezeket a szériákat érdemes várni az esztendőben.Amerikában több száz új és régi sorozat érkezik minden évben, ezzel a mennyiséggel pedig még annak is nehéz lépést tartania, akinek az a munkája, hogy reggeltől estig sorozatokat nézzenek, ezért a választást megkönnyítendő, íme néhány 2019-ben érkező sorozat, ami megérdemelhet egy esélyt.

Hétköznapi vámpírok: 2014 egyik legeredetibb filmje volt az új-zélandi áldokumentumfilm, a Hétköznapi vámpírokat, ami arról szólt, hogy néhány vámpír együtt él Wellingtonban, az életüket pedig dokumentumfilmes eszközökkel mutatták be. A komédia alapján készült tévésorozatot idén mutatják be.

Lovecraft Country: A 2019-ben érkező sorozatot H. P. Lovecraft művei ihlették. A főszereplője egy fiatal fekete, aki az apja keresése közben nemcsak rasszista fehérekkel, hanem mindenféle szörnyekkel, a nagy Cthulhuval, és ezek követőivel is összetalálkozik.

Watchmen: Csak ihletforrásként és folytatásként tekintett Alan Moore képregényére Damon Lindelof (Lost – Eltűntek), amikor a Watchmen sorozaton dolgozot. A valamikor 2019-ben érkező szériában olyan sztárok keltik életre az ismert, de évekkel idősebb karaktereket, mint Don Johnson, Jeremy Irons, Regina King és Tim Blake Nelson.

The Crown 3. évad: A The Crown leginkább az intrikáival, látványával, Claire Fox és Matt Smith kiváló alakításával nyerte meg magának a nézőket. A 2019-ben érkező harmadik évad esetében azonban a készítők úgy döntöttek, hogy előreugranak az időben néhány évet.

A döntés miatt idősebb színészeket kerestek II. Erzsébet és az edinburgh-i herceg szerepére. A széria legújabb évadában már Olivia Colmannek és Tobias Menziesnek kell meggyőzniük a nézőket arról, hogy maradjanak.

Hatalmas kis hazugságok 2. évad: A lezárt első évad feldolgozta azt az egy könyvet, amiből készült, ám a sikerre való tekintettel, a készítők úgy döntöttek, hogy 2019-ben érkezik a második évad, aminek epizódjait saját fejből kellett megírniuk az alkotóknak.

A szereplőgárdájába érkezik Meryl Streep, aki a Nicole Kidman által alakított karakter anyósát játssza, és azért bukkan fel a városban, hogy kiderítse, miért kellett meghalnia a fiának. Andrea Arnold, brit rendező is csatlakozik a stábhoz, Zoë Kravitz pedig azt ígérte, hogy a karakterre fel fog nőni a többi szereplő mellé.

Snowpiercer: Néhány évvel ezelőtt, Chris Evans főszereplésével, filmet forgattak Jacques Lob és Jean-Marc Rochette francia képregényéből, de az hiába volt egész hatásos, anyagilag mégis bukásnak számít.

Ez azonban távolról sem jelenti azt, hogy a történetből nem lehet egy jó sorozatot készíteni. A Snowpiercer egy olyan jövőben játszódik, amiben az emberiség szinte teljesen kihalt. Az a kevés túlélő, aki marad, kasztokra osztva, egy bolygó körül keringő hatalmas vonatban próbál életben maradni. A sorozat főszerepét Jennifer Connelly játssza.

Stranger Things 3. évad: A Stranger Things harmadik évadában plázát avatnak a városban, ami idővel fontos helyszínné válik a történetben. A korábbi gyerekszereplők kamaszként térnek vissza. Az, hogy az alkotókat most milyen filmek ihlették meg, csak valamikor 2019 nyarán derül ki.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló