Egy jó és egy rossz hír 2019-re



Minek örülhetsz és mire figyelj oda a csillagjegyed alapján?Kos

A legjobb hír: 2019-ben változáson eshet át a karriered, és az eddiginél nagyobb szükséged lesz a kommunikációs képességeidre.

Amire figyelned kell: 2019-ben a nyár elején muszáj lesz egy kicsit erősebb kézzel fognod az életedet.

Bika

A legjobb hír: 2019 eleje ideális alkalom lesz arra, hogy valóra váltsd az otthonoddal kapcsolatos terveidet. Ha ebbe belevágsz, akkor egy egészen új otthont teremthetsz magadnak.

Amire figyelj oda: 2019-ben belefáradhatsz ebbe a kapcsolatba, és úgy dönthetsz, hogy felszámolod a mérgező kapcsolataidat.

Ikrek

A legjobb hír: 2019-ben levegőhöz jutsz az anyagiak terén, mert valamilyen módon duzzadni fog a bankszámlád.

Amire figyelj oda: Márciusban nem találod a megfelelő szavakat, képtelen leszel helyesen kifejezni a gondolataidat, ez pedig nagyon idegesíthet.

Rák

A legjobb hír: 2019-ben a munkád terén fellendülhet az élet, pozitív változásokat tapasztalhatsz.

Amire figyelj oda: Ha igaz szerelem vágysz, akkor az bizony rengeteg erőfeszítést követel. Ha van párod, akkor 2019-ben szembe kell nézned a problémákkal.

Oroszlán

A legjobb hír: Ha nincs párod, akkor most aktív lesz a magánéleted. Amennyiben kapcsolatban vagy, akkor 2019-ben megerősödik a kötelék.

Amire figyelj oda: 2019-ben könnyen túlvállalod magad.

Szűz

A legjobb hír: 2019-ben jelentős anyagi gyarapodásra számíthatsz.

Amire figyelj oda: 2019 közepén azt veheted észre, hogy nem töltöttél elég minőségi időt azokkal, akiket szeretsz. Vedd észre, hogy mi az igazán fontos az életben!

Mérleg

A legjobb hír: 2019-ben felpezsdül a szociális életed, és rengeteg eseményre kaphatsz meghívást.

Amire figyelj oda: 2019-ben több, nagyon várt, programot is le kell majd mondanod, mert a családodnak szüksége lesz rád.

Skorpió

A legjobb hír: 2019-ben valóra válthatod az álmaidat, vagy legalább dolgozni kezdhetsz azokért. Ne félj a nagyra törő vágyaktól!

Amire figyelj oda: 2019 márciusa nem lesz jó hónap a számodra a kommunikáció szempontjából, emiatt figyelj majd oda, hogy mit mondasz!

Nyilas

A legjobb hír: Február a szerelmesek hónapja, 2019-ben pedig ez tényleg igaz lesz az életedben, mert olyan romantikus élményben lesz részed, amit soha nem fogsz elfelejteni.

Amire figyelj oda: 2019-ben annyira leköthet a munkád, hogy a családod úgy érezheti, hogy ők már nem is fontosak az életedben.

Bak

A legjobb hír: A 2019-es éved biztos, hogy nem fog hasonlítani 2018-ra, ugyanis olyan komoly változásokra számíthatsz, amelyek jelentősen, pozitív irányba változtatnak az életeden. Légy türelmes, hiszen a nagy változások nem egyik napról a másikra következnek be!

Amire figyelj oda: 2019-ben előtérbe kerül az érzelmi világod, amivel kapcsolatban rádöbbenhetsz, hogy valójában mennyire sebezhető vagy. Muszáj feldolgoznod a negatív emlékeidet, mert csak így tudsz továbblépni.

Vízöntő

A legjobb hír: 2019-ben izgalmas programokra hívnak a barátaid, te pedig ezek során olyan kapcsolatokkal és emberekkel gazdagodhatsz, akik a karriered beindításában is segíthetnek.

Amire figyelj oda: 2019-ben túlságosan könnyelműen költekezhetsz, pedig nem kellene mindent megvenned, ami megtetszik!

Halak

A legjobb hír: 2019-ben az eddigieknél sokkal motiváltabb lehetsz. Idén megtalálod azt a helyet, ahol jól fogod érezni magad munkavégzés közben.

Amire figyelj oda: 2019-ben kénytelen leszel szembenézni a keserű valósággal. Van valami, amivel kapcsolatban csak hitegeted magad, de idén meglátod a dologgal kapcsolatos igazságot.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló