Egy világhírű asztrológus jóslata 2019-re



Russell Grant szerint mi vár rád a szerelem, barátság, egyéb emberi kapcsolatok terén?Akik foglalkoznak az asztrológiával, azok számára az egész világon ismert Russell Grant, a hivatalos asztrológus és médiaszemélyiség neve. A népszerű asztrológus 2019-re vonatkozó horoszkópjából azt tudhatod meg, hogy a csillagjegyed szerint mi várhat rád a szerelem, barátság, egyéb kapcsolatok terén.

Kos: Barátinak indult találkozó mélyülhet tartós kapcsolattá 2019-ben. Russell Grant szerint egy régi kapcsolatod újra fellángolhat, vagy egy teljesen új jöhet létre. Egy nemzetközi kapcsolat is felkorbácsolhatja az érzelmeidet.

Bika: 2019-ben a kockázatvállalás, új irányok keresése teheti lehetővé, hogy kimutasd a gondoskodó személyiségedet. Tavasszal a lehető legjobbat hozhatja ki belőled egy szerelem. Az esztendő vége táján egy közeli barátod rossz döntést hoz, ezért segíts majd neki!

Ikrek: Russell Grant arra figyelmeztet, hogy egy titkos kaland lelepleződik, valamint ne hozz hirtelen döntéseket! Élvezd a jelent, a szerelmet és a figyelmet! Ősszel kifizetődik a társadalomban való részvételed.

Rák: Sok eseményen fogsz részt venni 2019-ben, az ismeretségi köröd bővülni fog, és olyan érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg, akik inspirálni fognak. Májusban és szeptemberben új irányok keltik fel a figyelmedet. Októberben kezdeményezz, ha szeretnél valakit jobban megismerni.

Oroszlán: Ahogy telik az év, úgy lesz egyre erősebb körülötted a romantikus vibrálás. Kedved lesz szórakozni, táncolni, vegyülni, de eközben tisztában leszel azzal, hogy mikor elég a jóból.

Szűz: Russell Grant jóslata szerint minél több emberrel találkozol 2019-ben, annál nagyobb sikered lehet. Júliusban légy türelmes azzal, aki esetleg megkörnyékez, a saját szükségleteidet pedig ne hanyagold el!

Mérleg: 2019-ben kiteljesedik az életed tisztelettel és megértéssel teli része, te pedig ragyogni fogsz, ám a viszályok rombolhatják az egészségedet. Ne hagyd, hogy békebírónak használjanak!

Skorpió: 2019-ben légy szociális, mert ettől leszel boldog, és a környezetedet is felvidítod. Russell Grant szerint felújíthatod egy régi kapcsolatodat, amiből akár románc is születhet. 2019 tavaszán az lesz a legfontosabb, hogy megfűszerezd az életedet, ezért ne maradj otthon, és tanulj új dolgokat!

Nyilas: Russell Grant szerint készen állsz arra, hogy belevesd magad a romantikába, de semmit se kapkodj el! Rendkívül vonzó lehet a számodra az, hogy komoly kapcsolatba vágj, de ne akard elkapkodni az elköteleződést!

Bak: Russell Grant szerint 2019-ben az önkéntes munkával olyan baráti kapcsolatot találhatsz, ami később testiséget hozhat. Idén élvezd ki azt az időt, amit azokkal tölthetsz, akikkel azonosak a nézeteid, szenvedélyeid!

Vízöntő: Russell Grant azt jósolja neked, hogy 2019-ben fojtogatónak érezhetsz egy közeli barátságot, kapcsolatot, ezért ezen változtatnod kell! Idén légy önmagad, és keresd az álmaidat 2019-ben a munkád terén, esetleg a családodon keresztül találkozhatsz valakivel, akivel lenyűgözitek egymást.

Halak: Russell Grant szerint 2019-ben pozitív beállítottságú emberekre lesz szükséged ahhoz, hogy felszabaduljanak az energiáid és a lelked. Nyáron találkozhatsz valakivel, akinek képzelőereje új nézőpontokat adhat neked. 2019 végén az otthonod kerül az előtérbe.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló