Lelki egészség horoszkóp



Mire figyelj 2019-ben?Kos: Ne seperd a szőnyeg alá a problémákat, mert a megoldatlan lelki kérdések egyszer rád fognak szakadni, ráadásul a legváratlanabb pillanatban, akkor pedig muszáj lesz kezelned azokat. A lelki békéd érdekében figyelj befelé, állj meg, és dolgozd fel az érzéseidet!

Bika: Sokszor érezheted úgy, hogy szükséged van valakire ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, ám végül rá fogsz jönni, hogy te vagy önmagad legnagyobb támasza. Amikor az érzéseid a helyükre kerülnek, akkor a lelki harmóniád is rendbe fog jönni.

Ikrek: Sok ideje hurcolsz magaddal olyan terheket, amikkel ideje szembenézned! Amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy segítséget kérj, akkor lesz, aki támogatni fog a nehéz úton, aminek a végén hatalmas megkönnyebbülés vár rád.

Rák: A lelki harmóniád tekintetében vegyes éved lesz, mert 2019-ben a szerelmi életed jól alakul, de a munkád terén több dolog is aggasztani kezdhet. Törekedj arra, hogy semmit se reagálj túl, próbálj mindent a helyén kezelni!

Oroszlán: 2019-ben a lelki harmóniádra nagy hatással lesz az, hogy a környezeted éppen milyen hangulatban lesz. Ebből következik, hogy idén rá kell jönnöd, hogy hogyan lehetnél független mások hangulatától.

Szűz: 2019 komoly változásokat hozhat neked. Habár ezek végül örömöt fognak okozni neked, mégis eleinte megzavarhatja a lelki harmóniádat a változás. Próbáld tudatosítani magadban, hogy mit és miért érzel, mert akkor rá fogsz jönni, hogy nincs miért aggódnod.

Mérleg: 2019-ben jól fognak alakulni körülötted a dolgok, de te mégis képes leszel találni valamit, amin aggodalmaskodhatsz. A saját érdekedben, próbálj meg leszokni erről, és inkább az adott pillanatra koncentrálj!

Skorpió: 2019-ben túlteng benned az energia, ezért okosan oszd be az erődet, mert ellenkező esetben gyorsan kifogyhatsz az energiából, akkor pedig úgy érezheted magad az év további részében, hogy kiégtél, kiüresedtél.

Nyilas: Egy külső esemény többször is megpróbálhatja megzavarni a lelki harmóniádat, emiatt állj készen arra, hogy idén többször is szembe kell nézned az érzéseiddel. Ha képes leszel kezelni a problémákat, őszinte leszel önmagaddal szemben, hajlandó leszel kommunikálni a környezeteddel, akkor elsimíthatod a gondokat.

Bak: Hajlamos vagy lemondani a lehetőségeidről, mert félsz, hogy azok izgalmat és stresszt okoznának, tehát megzavarnák a lelki békédet, amit sokra tartasz. Az jó, ha tisztában vagy a határaiddal, de az már baj, ha akadályozod az előrejutásodat.

A siker olyan pozitív energiát ad, ami hosszú távon sokkal jobb hatással lehet a lelki békédre, mint az, ha csak egy helyben toporogsz, elkerülve minden kihívást! Ezt ne felejtsd el 2019-ben!

Vízöntő: 2019-ben megijedhetsz, ha egy olyan kihívással találod magad szembe, amely korábban már nehézséget okozott, ám emlékezz, hogy az azóta mennyit fejlődtél! 2019 tökéletes esztendő arra, hogy megpróbálkozz azokkal a dolgokkal, amelyek korábban csalódást okoztak.

Halak: 2019-et próbálkozással, kísérletezéssel töltöd, ami nem baj, de miközben új dolgokat, változással járó pozitív élményeket keresel, aközben gondoskodj arról, hogy legyen valami, ami mellett hosszabb távon kitartasz, mert a lelki harmóniádnak ez ad stabil támaszt!

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló