Életmódtippek 2019-reTürelem, bátorság, jobb reakcióidő és rugalmasságra is szükséged lesz idén.Minden évnek megvan a maga bolygója, ami különféle hatást gyakorol az emberekre. Az egyik hevesebbé tesz, a másik szerelmes hangulatba hoz, míg a harmadik nagy szerencsével örvendeztet meg.

2019 a Merkúr éve, ami többek között azt jelenti, hogy megnő a kommunikáció és a tudás jelentősége. Ha szeretnéd a lehető legjobban felhasználni a bolygó energiáit, akkor az alábbi tanácsokat szívleld meg!

Amennyiben nem hiszel abban, hogy a bolygók hatással vannak rád, akkor is érdemes megfogadnod ezeket az életmóddal kapcsolatos tippeket!

Növeld a reakcióidődet: 2019-ben készülj fel arra, hogy az események és történések olyan gyorsan jelentkeznek, hogy pillanatok alatt kell döntéseket hoznod. Idén muszáj megbíznod az ítélőképességedben, és a szokottnál kicsit jobban fel kell pörögnöd, mert 2019-ben a lusták, lassú, hezitáló emberek le fognak csúszni a lehetőségekről!

Kezdj el mozogni: Ha eddig elhanyagoltad a rendszeres testmozgást, akkor 2019-ben rendszeresíts valamilyen mozgásformát az életedbe, mert erre elsősorban az egészséged megőrzése miatt van szükség!

Beszélj a kapcsolataidról: 2019-ben beszélj a kapcsolataidról az abban illetékesekkel! Ha őszinte és egyenes leszel, akkor a kommunikáció bolygója segíthet a kapcsolataid rendbetételében, ám ehhez el kell mondanod a másik félnek, hogy mivel vagy elégedetlen, min szeretnél változtatni, mi tehetne boldoggá!

Természetesen kérd meg a másik felet, hogy ő is őszintén és egyenesen mondja el ugyanezt, mert csak így helyezhetitek új alapokra a kapcsolatotokat.

Használd a meggyőző erődet: 2019 előtérbe kerül a kommunikáció. Ha el akarod érni a céljaidat, akkor azokért tenned kell, szavakkal is, mert azok ereje veled lesz! Idén képes leszel meggyőzni másokat arról, hogy alkalmazzanak téged, adjanak neked egy esélyt. Légy magabiztos, hagyd, hogy a szavak felszínre törjenek a belőled!

Légy türelmes magaddal: 2019-ben fejlődni fogsz, emiatt több hibát is elkövethetsz az esztendőben. Amikor ez történik, akkor légy türelmes és megértő önmagaddal szemben, azt pedig egy pillanatra se felejtsd el, hogy a hibázás a tanulási folyamat része, amiből le kell vonni a tanulságot!

Tanulj valami újat: 2019-ben a Merkúr támogatni fog, ha szeretnél valami újra tanulni, vagy tovább akarod képezni magad. A bolygó segítségével könnyen és gyorsan elsajátíthatod az új ismereteket.

Ne légy felelőtlen: 2019-ben ne hozz meggondolatlan, felelőtlen döntéseket, főleg akkor ne, ha költekezésről lesz szó! Az értékeidre is figyelj jobban, és kerüld a tisztességtelen, törvénytelen dolgokat! 2019-ben légy becsületes és megfontolt!

Légy rugalmas: 2019 gyors, hirtelen változásokat fog hozni, az események pedig egyik pillanatról a másikra pöröghetnek fel. A legjobban akkor járhatsz, ha nem zárkózol el, hanem nyitottan, rugalmasan fordulsz a várható változások felé.

Légy bátor: 2019-ben bátran engedd el mindazt, ami már nincs hasznodra. Lehet ez rossz szokás, vagy tulajdonság, de akár emberek is, akiknek engedd el a kezét! Ne ragaszkodj ahhoz, aki hozzád sem ragaszkodik!

Folyamatos információáradásnak vagy kitéve: 2019-ben folyamatos információáradásnak leszel kitéve. Értékes ötleteket, tanácsokat kaphatsz az ismerőseidtől, a családodtól, barátaidtól, de bárki mástól is, akár a legváratlanabb helyen és időben is. A rengeteg információból képes leszel kiválogatni a leginkább neked valókat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló