Milyen tulajdonságodért csodálnak az emberek?Ebből a személyiségtesztből kiderülhet, hogy mit látnak benned mások.

A most következő személyiségteszt abból indul ki, hogy az ember azért szeret meg egy karaktert a mesékben, mert azzal tud a leginkább azonosulni. Ennek alapján most az a dolgod, hogy eldöntsd, hogy a Hófehérke és a hét törpe című meséből melyik törpe a kedvenced.Ha megvan a választásod, akkor olvasd el, hogy milyen tulajdonságodért csodálhatnak mások!

1. Tudor: Ha Tudor a kedvenced, akkor nagyszerű kommunikátor vagy. Mások szerint a te mondanivalód mindig tartalmas és rokonszenves, valamint úgy látják, hogy folyton arra törekszel, hogy másokat boldoggá tegyél.

Jellemző lehet rád, hogy magad elé helyezel másokat, míg legbelül erős akarattal dolgozol azon, hogy megtaláld a saját utadat az életedben. Kifejezetten önzetlen személy lehetsz, aki bízik benne, hogy egy szép napon sikerül legalább egy kicsit szebbé és jobbá tennie a világot.

2. Morgó: Az emberek nem azért csodálnak, mert folyton morogsz, hanem azért, mert megbízható, figyelmes személy vagy. Ha Morgó a kedvenced, akkor soha nem rontasz ajtóstól a házba, semmit sem kapkodsz el.

Mások szerint alaposan átgondolod a lehetőségeidet, és csak ezt követően hozol életre szóló döntést, még akkor is, ha ez sok időt követel tőled. Az emberek azért bíznak benned, mert tudják, hogy rád minden esetben számíthatnak.

3. Vidor: Rendkívül kötelesség- és tisztelettudó személy lehetsz. A barátaid és szeretteid iránt elkötelezett személy vagy, akinek soha nem jutna eszébe az, hogy ne tartsa be az ígéreteit, ezért lep meg, ha mások megszegik az adott szavukat.

Ha Vidor a kedvenced a hét törpe közül, akkor mások számára nem kérdéses, hogy milyen mély nyugalom és pozitivitás sugárzik a személyiségedből, emiatt nagyon sokan csodálnak és remekül érzik magukat a társaságodban.

4. Kuka: Az emberek nem azért csodálnak, mert kuka vagy, hanem azért, mert a lelkedben béke és igazi boldogság honol. Habár neked is megvannak a saját gondjaid, bajaid, fájdalmaid és aggodalmaid az életben, mégis a belső örömöd folyton előrehajt és segít megőrizni a pozitivitásodat.

Nagyon érzékeny és megértő ember vagy, aki abban hisz, hogy az életben mindenkinek megvan a saját útja, éppen ezért te az „élni, és élni hagyni” elv szerint élsz.

5. Szundi: Egy szinten maximalista vagy, mert szeretsz mindenbe beleadni apait-anyait. Annak vagy a híve, hogy a szavaknál sokkal többet mondanak a tettek. Rendkívül nyitott lehetsz, valamint hagyhatod, hogy az élet magával sodorjon.

Az emberek azért is csodálnak, mert tiszteletteljes vagy, mégis bátran kiállsz a saját és a szeretteid érdeke, véleménye mellett. Mindenkit elkápráztatsz azzal, hogy minden helyzetben hű maradsz önmagadhoz.

6. Szende: Ragyogó, szellemes, gyors gondolkodású ember lehetsz, ha Szende a kedvenced a hét törpe közül. Mások szerint értékeled az őszinteséget, az egyenes beszédet, valamint tudod, hogy hogyan kell lazítani és szórakozni.

Az emberek azt is csodálják benned, hogy milyen felelősségteljes vagy, éppen ezért bíznak meg benned annyira. Társaságban mindig van egy izgalmas történeted, amit szívesen megosztasz a többieknek.

7. Hapci: Mindig van egy kedves szavad mindenkihez, és a mosollyal sem fukarkodsz. Az emberek úgy látják, hogy egyfajta belső béke, nyugalom árad belőled, emiatt gyakori, hogy mások nálad keresnek vigaszt.

Benned azt csodálják az emberek, hogy nagyon jó hallgatóság van. Előfordul, hogy nem tudsz tanácsot adni, de ez nem baj, mert a puszta lényed elég nagy segítség annak, akinek valami gondja van.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló