Mit tanácsol a horoszkóp a Vízöntő havára?



Január 20-án a Nap belépett a tizenegyedik csillagjegybe, amivel kapcsolatban most megtudhatod, hogy mit kellene tenned ebben az időszakba.Kos: Lépj ki a komfortzónádból, szerezz új barátokat, miközben a régiekről se feledkezz el! Tudd, hogy egyfelől az embereknek szükségük van rád, másfelől te is igényled mások a társaságát. A Vízöntő havában légy nyitott!

Bika: A Vízöntő havában csak akkor nyerheted el mások tiszteletét, elismerését, ha hiszel magadban és a képességeidben. Vedd komolyan a céljaidat, érj el kézzelfogható sikereket és fejlődj a saját területeden!

Ikrek: A Vízöntő havában hagyd el a megszokott környezetedet, lépj ki a komfortzónádból, és vigyél pezsgést a mindennapjaidba! Ideje, hogy tanulj, de hagyd, hogy az élet legyen a tanítómestered! Lásd meg a jelen lehetőségeit, és vesd bele magad valami teljesen újba!

Rák: A Vízöntő havában nem utasíthatod vissza azt, amit igazán szeretnél, amire szükséged van! Ideje, hogy magadba nézz, és rájöjj arra, hogy mi az, amire mindig is vágytál, majd lépj a tettek mezejére, hogy végre valósággá váljon, amiről eddig csak álmodoztál.

Oroszlán: Ülj le valakivel, akivel elmélyülten beszélgessetek el valamiről, állapodjatok meg valamiben, mert a Vízöntő havában a cél az, hogy ennek a találkozónak kézzelfogható eredménye legyen!

Szűz: Ideje rendet raknod magad körül! Nézz szét magad körül a Vízöntő havában, aminek heteiben lásd meg, hogy milyen káosz uralkodik az életedben! Gondolkodj el azon, hogy milyen rossz tulajdonságaid gátolhatnak abban, hogy sikeresen elérd a céljaidat!

Mérleg: Vedd észre és próbáld megélni a szépséget a Vízöntő havában! Tölts minél több időt a szabadban, élvezd a napfényt, a világosságot. Gondolkodj el azon, hogy mit szeretsz az életben, magadban, és mit szeretsz a leginkább csinálni? Mindezt írd le, majd kezdd el a megvalósítást!

Skorpió: A Vízöntő havában ne foglalkozz a naptárral, kapcsold ki a mobilt, és add át magad a pihenésnek, mert igenis megérdemled a nyugalmat! Csinálj bármit, ami nyugalomban tart!

Nyilas: A Vízöntő havában egy perc nyugtod sem lesz, mert egymást fogják követni a fejedben az újabb és újabb ötletek, forradalmi elképzelések. Nyilasként muszáj kihasználnod ennek az időszaknak az energiáit arra, hogy tovább tudj fejlődni!

Bak: A horoszkóp szerint sikeresebb, jövedelmezőbb jövőkép van előtted, ezért a Vízöntő havában tegyél azért, hogy ez valósággá váljon! A munkát kezdd azzal, hogy leteszed a stabil pénzügyi háttered alapjait! A Vízöntő havában biztos lehetsz abban, hogy a kemény munkáddal elég tartalékot fogsz összegyűjteni ahhoz, hogy az ínségesebb időkben se kelljen aggódnod.

Vízöntő: Ez az időszak rólad szól, ezért csak ragyogj, mint a napsugár! A szerelemben ne alázkodj meg, soha ne veszítsd el az önbizalmadat! Gondold végig az elmúlt éveket, és légy büszke mindenre, amit sikerült elérned! Hamarosan a környezetedtől is megkapod az elismerést!

Halak: A Vízöntő havában szükséged lesz némi egyedüllétre ahhoz, hogy meghalld a belső hangodat. Most ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásoljon, és tartsd magad távolt a realitás nélküli, romboló gondolatoktól! Bízz a megérzéseidben!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló