Milyen kihívás vár rád az első hónapokban?A Hagalaz rúna megjósolja, hogy milyen próbatétel elé állít az élet 2019 elején.

Habár váratlan veszteséget, megpróbáltatásokat, próbatételt, karmikus leckéket és drasztikus változásokat szimbolizál a Hagalaz rúna, mindez mégsem jelent rosszat, ugyanis az égiek csak azért állítanak kihívások elé, mert ezek megoldása után, pozitív változások állhatnak be az életedbe.

Válassz egy lapot a lenti képről, hogy megkapd a Hagalaz rúna jóslatát!1. Elvesznek tőled valamit vagy valakit: A Hagalaz rúna azt is üzeni, hogy ne gondolj semmi drasztikusra, ám lehetséges, hogy pénzt vagy más értéket fogsz elhagyni, esetleg összerúgod a port a legjobb barátoddal, és sokáig nem fogtok kibékülni, vagy a pároddal döntötök a szakítás mellett.

Történjék bármi, annak jó oka lesz! Talán az élet így szeretne rávenni arra, hogy vedd észre, ha baj van és küzdj, ha kell! Ugyanakkor az ötödik Hagalaz rúna azt sem zárja ki, hogy talán jobb lesz neked egy bizonyos személy nélkül.

2. Egyre rosszabb lesz valami: Függetlenül attól, hogy mi lesz egyre rosszabb, biztos, hogy az élet célja ezzel nem az, hogy szenvedj. A Hagalaz rúna szerint az a cél, hogy végre észrevedd, hogy mi az, ami nem mehet úgy tovább, ahogy eddig. Legyen bármilyen nehéz, te nézz szembe a valósággal, légy bátor, merj kilépni a komfortzónádból és változtass a helyzeteden!

3. Megint ugyanabba a hibába esel bele: Nem először, de talán nem is másodjára, hanem sokadjára történik meg veled valami. Ennek oka az, hogy ugyanazt a hibát követed el újra és újra. Valamiért nem vagy hajlandó megtanulni ezt az életleckét, amit a sors nagyon szeretne megtanítani neked. Ha nem akarsz megint ugyanazzal szembesülni, akkor végre vedd észre a nyilvánvalót, amit valószínű, hogy körülötted mindenki tud, csak te nem, vagy te is sejted, csak nem akarod elfogadni.

Az első kártyalapon szereplő Hagalaz rúna nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egy személlyel kapcsolatban esel bele ugyanabba a hibába, vagy rossz eszközökkel szeretnél elérni egy célt. Legyen bármi, nézz végre szembe vele!

4. Hirtelen lebetegedsz: Ne aggódj, nem leszel súlyos beteg az év első hónapjaiban, hiszen egy egyszerű megfázás is nagyon kellemetlen tud lenni. A kérdés inkább az lesz, hogy miért pont most lettél beteg? Talán azért kényszerülsz ágyba, mert magadtól nem vagy hajlandó pihenni, nem foglalkozol eleget a testeddel és a lelkeddel? Ha nem vagy hajlandó törődni magaddal, akkor az égiek rá fognak kényszeríteni erre. Ha lebetegszel, akkor gondold át ennek a mélyebb okát!

5. Kiderül egy titok: 2019 első hónapjaiban kiderülhet egy titkod, vagy valaki más titka. Itt ne gondolj azonnal a legrosszabbra, mert egy apró titok is lehet megrázó! A Hagalaz rúna szerint azért fog lehullni a lepel, mert el kell gondolkodnod azon, hogy vajon miért pont most derült ki ez a titok, és hogyan fogod feldolgozni ezt a dolgot?

Legyen bármi és bárkié a titkok, az biztos, hogy foglalkoznod kell vele, és abban se kételkedj, hogy ez nem ellened, hanem érted történik!

6. Csalódnod kell valakiben: A Hagalaz rúna szerint az év első hónapjaiban egy olyan személyben csalódhatsz, akiben eddig teljesen megbíztál, akiről soha nem gondoltad volna, hogy képes lenne ártani neked.

Az illető lehet, hogy nem szándékosan okoz csalódást, de mégis arra fog ösztönözni, hogy átgondold, hogy valaha megérdemelte-e a tőled kapott bizalmat, szeretet és segítséget. Arról is lehet szó, hogy fel kell ismerned, hogy túlságosan függsz valakitől, ezért ideje önállósodnod.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló