Titkokat árul el rólad a maszk



A személyiségedről mesél az a maszk, amely a leginkább megragadja a tekintetedet a lenti képen látható nyolc közül.

A maszkok általában azt a célt szolgálják, hogy elrejtsük az igazi arcunkat, ám a most következő személyiségtesztben a maszk lesz az, ami titkokat mesél rólad. Ha szeretnél néhány dolgot megtudni magadról, akkor nézz rá a lenti képre, de csak néhány másodpercig, majd olvasd el az ahhoz a maszkhoz tartozó elemzést, amelyik a legjobban megfogott!Első maszk: A beszéd maszkja szerint nagyszerűen fejezed ki magad, kiváló kommunikációs készséggel rendelkezel, és tisztában vagy azzal, hogy a szavakkal gyakran többet érhetsz el, mint bármi mással.

Ügyesen csűröd-csavarod a szavakat, emiatt sokan le sem állnak veled vitatkozni. Tudatában vagy annak, hogy nem élhetsz vissza a képességeddel, ezért kizárólag arról beszélsz, amit komolyan gondolsz.

Második maszk: A nevetés maszkja szerint olyanfajta ember lehetsz, aki minden helyzetben feltalálja magát. Nem jellemző rád, hogy otthon ülnél és unatkoznál, mert mindig megtalálod annak a lehetőségét, hogy nevethess. Sok barátod lehet. A remek humorérzék mellett nem kevés intelligenciával is rendelkezel, ez pedig nagyszerű kombináció. Könnyen felvidítasz másokat, mindig van egy jó vicced.

Harmadik maszk: A düh maszkja szerint valami nyomja a lelkedet. Legbelül érzed, hogy valami zavar, de ezt próbálod eltitkolni a környezeted elől, ám te is tudod, hogy hamarosan ki fogsz törni. Általában nyugodt vagy, utálod a konfliktusokat, ezért sem akarsz beszélni arról, ami benned zajlik. Ha rögtön az elején őszinte lennél, akkor sokkal kisebb lenne a vita, mint akkor, amikor hagyod felgyülemleni a negatív érzéseket.

Negyedik maszk: A némaság maszkja szerint erős, csendesebb személyiséggel lehetsz megáldva. Ennek a tulajdonságodnak köszönheted, hogy jó emberismerő vagy, hiszen ahelyett, hogy beszélnél, inkább őszintén meghallgatsz másokat.

Sokan introvertáltnak bélyegezhetnek, pedig szeretsz társaságban időzni de utálod az üres csevegést, ezért akkor beszélsz, amikor valami fontosat szeretnél mondani.

Ötödik maszk: A harcosok maszkja szerint erős, kitartó személyként soha nem adod fel. Mindegy, hogy munkáról vagy magánéletről van-e szó, mert mindenképpen a maximumot akarod nyújtani, arról pedig hallani sem akarsz, hogy veszítesz. Még akkor is képes vagy mosolyogni, ha nagyon megbántottak.

Hatodik maszk: Nagyszerű megérzésekkel lehetsz megáldva, ha a prédikáló maszkot választottad. Kiválóan olvashatsz másokban, mindenkivel együtt tudsz érezni, emiatt az sem kizárt, hogy empata vagy. A személyiséged értékes baráttá tesz.

Hetedik maszk: A gyógyítás maszkja szerint nagyon kedves és őszinte lelked miatt nagyvonalú, barátságos személy lehetsz, akinek mindenkihez van egy jó szava. Hiszel abban, hogy a sorstól visszakapod azt, amit az embereknek adsz. A nagy igazságérzeted miatt kiállsz mások mellett. Az is jellemző rád, hogy még akkor is ott vagy a barátaid mellett, amikor mások feladták.

Nyolcadik maszk: Az uralkodó maszkja szerint vezéregyéniség lehetsz, aki képes változást hozni az életbe, remek döntéseket hozol, másokat motiválsz, és mindig akad egy ötleted, amivel sikert arathatsz.

A csapatmunka csak akkor megy, ha irányító lehetsz. Sokan szeretnek, mert nem érezteted azt, hogy mások alacsonyabb rendűek nálad. Hiszel abban, hogy a kedvességgel mindent el lehet érni.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló