Melyik csillagjeggyel nem illetek össze 2019-ben?



Kivel lenne jobb, ha nem randevúznál?Ha esetleg a párod vagy az aktuális randipartnered csillagjegye az, amelyikkel a horoszkóp szerint nem kellene kezdened 2019-ben, akkor ne küldd el az illetőt, hiszen a horoszkóp csak általánosít, ám érdekességképpen elolvashatod, hogy kivel és miért nem működhet a kapcsolatod az esztendőben.

Kos: A Halakkal jobb, ha nem kezdesz 2019-ben, mert a Mars a te jegyedből indult határozottan előre, ami rád olyan hatást gyakorol, ami miatt nem lesz időd a túlcsorduló érzelmekre, bizonytalanságra. 2019-ben céltudatosan kell járnod a saját utadat, amihez Halak nem jó partner.

Bika: 2019-ben érzed, hogy hatalmas változások várnak rád, az Ikrek pedig elvonná ezekről a figyelmedet. Idén támogatásra lesz szükséged, ezt pedig az Ikrektől nem kaphatod meg.

Ikrek: 2019-ben a Rák életében a család játssza a főszerepet. Mivel ez számára mindennél és mindenkinél fontosabb, ezért ideje se jutna rád. A Rák nagyon jó beszélgetőpartner, de 2019-ben nem ő lesz az, akivel értelmes és izgalmas beszélgetéseket folytathatsz le. Az is ellene szól, hogy túlságosan érzelmes az Ikrekhez.

Rák: 2019-ben jobban jársz, ha elkerülöd a Mérleget, mert idén önmagaddal, a saját igényeiddel kell foglalkoznod. Azzal csak pazarolnád a drága időt, ha arra várnál, hogy a Mérleg végre eldöntse, hogy valójában mit szeretne.

Oroszlán: Legyen bármilyen vonzó, ellenállhatatlan, mégse randevúzz Skorpióval, mert a kapcsolatot pillanatok alatt tönkretenné a sok veszekedés, vita! A Skorpió idén sok fájdalmat, kevés örömet okozhat neked.

Szűz: 2019-ben ne randevúzz Vízöntővel! Igaz, hogy elképesztően briliáns elmével és vonzerővel rendelkezik, de ez kevés ahhoz, hogy hosszú távon boldogok legyetek együtt. Neked megbízhatóságra és szilárd talajra van szükséged, ezt pedig egy Vízöntő nem tudja megadni.

Mérleg: 2019-ben nem találod meg a Bika mellett azt a lelki békét és nyugalmat, amire annyira vágysz. A Bika lassúsága, nehézkessége kibillent az egyensúlyodból, ezért a vele való randevúzás helyett inkább saját magadra és a céljaidra koncentrálj az idei évben!

Skorpió: Ne randevúzz Nyilassal, mert nem való hozzád! 2019-ben úgy gondolhatod, hogy képes vagy kezelni a kalandos természetét, de valójában nem tudod őt visszafogni és kézben tartani. A Nyilas nem párkapcsolatra, hanem kalandra vágyik 2019-ben, tehát kár lenne érzelmeket és meghittséget keresni mellette.

Nyilas: 2019-ben a Szűz lehet csábító és vonzó, de távolról sem olyan rugalmas, mint te. A Szűz nem fogja támogatni az egyik percről a másikra érkező utazási javaslataidat. A váratlan, kiszámíthatatlan ötletektől és programoktól pedig sikítófrászt kap.

Bak: Szereted a kiszámíthatóságot, ami máris egy indok, hogy miért ne randevúzz Kossal. Az is ellenetek szól 2019-ben, hogy a Kos most a saját céljai megvalósítására koncentrál, és azt csinálja, ami neki jól esik, ráadásul az izgága, türelmetlen természetével tönkreteszi a nyugalmadat.

Vízöntő: Ne randevúzz Bakkal 2019-ben, mert te sokkal rugalmasabb és könnyedebb vagy nála, ráadásul nem tudna lépést tartani az ötleteiddel. A Bak mellett úgy érezheted, hogy egy helyben ácsorogsz. 2019-ben saját magadra és a céljaidra koncentrálj!

Halak: Az Oroszlán önbizalma, határozottsága, kreativitása és fantáziája levehet a lábadról, de mégsem ő az, akire idén szükséged van. Az Oroszlán túlságosan hatalmaskodó, imádja a nyilvánosságot és azt, hogy ő legyen a társaság közepe, ami nem a te világod.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló