Szerencsés vagy küzdelmes lesz-e a februárod?



Kiknek lesz örömteli, kiknek lesz nehéz a tél utolsó néhány hete a horoszkóp szerint?Ahogy minden hónapban, úgy februárban is lesznek csillagjegyek, akik a sors kegyeltjének érezhetik magukat, míg mások kínszenvedésként fogják átvészelni a tél utolsó havát. Vajon a csillagjegyed beleesik valamelyik kategóriába? Alább kiderül!

Ezek a csillagjegyek sikeres februárra számíthatnak!

Ikrek: A februári újhold egy új korszakot indított el az életedben. A hangulatod kiváló, az égiek támogatnak az utadon, úgyhogy a lehető leggyorsabban tűzd ki a céljaidat, és nyomban állj neki megvalósításnak!

Ha inspirációra van szükséged, akkor menj el otthonról, indulj útnak, gazdagodj új élményekkel, tapasztalatokkal, mert a február tele lesz jobbnál jobb lehetőségekkel, amiket vétek lenne kihagynod! Szívd magadba pozitív életérzést!

Mérleg: Februárban elemedben érezheted magad, a magabiztosságod soha nem látott méreteket ölthet, mindezért alig várod, hogy kimozdulhass az otthonod falai közül. Jól teszed, ha igent mondasz minden meghívásra!

Menj a bálokra, a különböző társasági eseményekre! Végre teljesen önmagad lehetsz, és ragyoghatsz a reflektorfényben, aminek hála, sokan keresik a társaságodat! Flörtölj, ismerkedj, beszélgess!

Halak: Február 19-én a Nap belép a csillagjegyedbe, tehát boldog szülinapot! Februárban egyáltalán nem probléma, ha álmodozol, fantáziálsz, mert most könnyen megvalósíthatod az elképzeléseidet. A tél utolsó havában érezd jól magad!

Meditálj, lazíts, pihenj, szabadulj meg a feszültségtől, a stressztől, mert megérdemled az örömöt, aminek lehetősége az öledbe hullhat, ha pozitívan tekintesz önmagadra! Csak bátran nyújtsd ki a kezed, hogy mindent megkaphass!

Ezek a csillagjegyek nehéz február elé néznek!

Bika: Valahogy át kell vészelned a februárt! Ennek érdekében el kell döntened, hogy valójában mit szeretnél, majd egyszerűen hagyd, hogy az események maguktól bekövetkezzenek! Csillagjegyed alapján számodra komoly kihívást és nehézséget jelent, hogy csak sodródj az árral, mert egy kicsit sem szereted a változásokat.

Februárban úgy érezheted, hogy minden ellened van, de ebben tévedsz, mert csak arról van szó, hogy az életed bizonyos területén eljött az újrakezdés ideje. Vesd bele magad azokba a lehetőségekbe, amelyek megjelennek előtted!

Rák: Tekintve, hogy nem rajongsz a változásokért, ezért nehéz hónap vár rád, mert ez az időszak arra fog biztatni, hogy változtass, tarts önvizsgálatot, mert elsősorban önmagadon kellene változtatnod!

Számodra ez nem könnyű, mégis bölcs dolog lenne, ha változtatnál! Hallgass a megérzéseidre! Februárban légy őszinte önmagadhoz, és engedd el azt, amivel akadályozod magadat!

Skorpió: Februárban semmi kedved kimozdulni az otthonod biztonságos falai közül. Skorpióként független és nagyon önálló teremtés vagy, de most ez lesz az, ami miatt rosszul fogod érezni magad a bőrödben.

Februárban semmi sem lesz jó, hangulatingadozások gyötörhetnek, utálni fogod a magányt, de a társaság is idegesíteni fog. Sajnos, talán tényleg nincs megoldás, csak a remény, hogy egyszer a februárnak is vége lesz.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló