Mit szeretsz a Valentin-napban?



A horoszkóp szerint minden csillagjegy másért várja a szerelmesek ünnepét.Közeledik a Valentin-nap, amivel kapcsolatban megoszlik az emberek véleménye, még akkor is, ha szeretik és várják a szerelmesek napját, ugyanis a horoszkóp szerint minden csillagjegy más dolgot kedvel az ünnepben.

Kos: A Kos, ha ezt addig nem tette meg, akkor Valentin-napon szeretné tudatni mindenkivel, hogy mennyire szereti a párját, szívesen világgá kürtöli, hogy mennyit jelent a számára.

Bika: A Bika imádja szív alakú édességgel, rózsaszín keksszel, színes üdvözlőlapokkal meglepni a szerelmét, vagy a szeretteit, akiktől szeret ötletes ajándékot kapni, tehát ő az adok-kapok miatt várja a Valentin-napot.

Ikrek: A jókedvű beszélgetéseket szereti a leginkább az Ikrek a Valentin-napban. Ő az a csillagjegy, akinek kár idegeskednie az érzelgősség miatt, hiszen számára február 14-e remek alkalom arra, hogy maga köré gyűjtse a szeretteit, akiknek kimutathatja, hogy mennyire fontos szerepet játszanak az életében.

Rák: A Rák azt szereti a legjobban a Valentin-napban, hogy hozzábújhat a szerelméhez. Ő alig várja, hogy végre február 14-e legyen, amit úgy tervez, hogy kettesben tölti azzal, akit a világon a legjobban szeret.

Oroszlán: A kölcsönös imádatot szereti a Valentin-napban az Oroszlán, aki nem csupán néhány szóval teszi ezt, hanem megadja a módját annak, hogy a párja tudtára hozza, hogy mennyire szereti, ám esetében fontos, hogy ez kölcsönös legyen!

Szűz: A dekorációt imádja a legjobban a Valentin-napban a Szűz, aki számára minden a színekről szól Valentin-napon. A Szűz igyekszik humoros, vidám dekorációt készíteni, mert imád mosolyt csalni a párja és szerettei arcára.

Mérleg: A Mérleg azt szereti a legjobban a Valentin-napban, hogy kimondhatja, hogy mennyire szereti a másikat. Ő az, aki várja a szerelem ünnepét, amiben a legfontosabb számára az, hogy kettesben lehessen a párjával, a kiszemeltjével, vagy a legjobb barátjával.

Skorpió: A titokzatosságot szereti a legjobban a Valentin-napban a Skorpió, aki úgy gondolja, hogy február 14-e a legjobb alkalom arra, hogy kiderüljön, hogy ki a titkos hódolója, ki az, aki váratlanul bevallja az érzéseit neki.

Nyilas: A Nyilas a teendőket szereti a Valentin-napban, ugyanis számára február 14-e az összejövetelekről, a különböző gesztusokról, a vacsorákról, a szerelemről, tehát tényleg az ünneplésről szól.

Bak: A Bak azt szereti a legjobban a Valentin-napban, hogy ilyenkor az egész világgal tudathatja, hogy mennyire szerelmes. Valentin-napon a Bak emlékezteti magát, hogy milyen fontos, hogy a barátai és a kedvese viszont szeresse.

Vízöntő: A Vízöntő egyedi ötleteket szereti a legjobban a Valentin-napban. Állítson bárki és bármit, a Vízöntő nagyon is, hogy romantikus csillagjegy, aki nem szereti a bevált, elcsépelt ötleteket, ezért mindent megtesz azért, hogy különleges, egyedi módon ünnepelje meg a Valentin-napot a párjával.

Halak: A Halak a romantikát szereti a legjobban a Valentin-napban. Imád flörtölni, romantikázni, kedveskedni, és minden lehetőséget megragad arra, hogy kimutassa az érzelmeit. Valentin-napon a barátait és a párját is elkényezteti.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló