Romantikus filmek Valentin-napra



A horoszkóp szerint mit kellene megnézned a szerelmesek napján?Ha Valentin-napon úgy döntesz, hogy egyedül, a pároddal, a barátaiddal vagy a családoddal leülsz és romantikus filmet fogsz nézni, akkor a horoszkóp segíthet eldönteni, hogy melyik történetet kellene megnézned a csillagjegyed alapján.

Kos: Mivel szereted a kihívásokat, hallgatsz az ösztöneidre, merész és bátor teremtés vagy, ezért A nagy csobbanás nyerheti el a tetszésedet. A történetben Daryl Hannah vonzó hableányt, Tom Hanks szimpatikus fiatalembert alakít.

Bika: Szereted a finom dolgokat, a luxust, a ételeket, italokat, romantikát és a csodás környezetet, ezért a Pár lépés a Mennyország című filmet kellene megnézned. A csodásan fényképezett történet a második világháborút megjárt katona (Keanu Reeves), és egy szépséges mexikói hölgy (Aitana Sánches-Gijon) szerelmét meséli el.

Ikrek: Kiválóan kommunikálsz, szeretsz naplót írni, imádod a társaságot és a barátaidat. A viselkedésed olykor szétszórt, meggondolatlan, ám mégis nagyon szerethető személy vagy, ezért a Bridget Jones naplóját kellene megnézned.

Rák: Romantikus csillagjegyed miatt biztos, hogy nem feledkezel el a Valentin-napról. Ilyenkor nemcsak a párodat, hanem minden szerettedet elhalmozod ajándékkal, kedvességekkel. Idén a Valentin-nap című filmet ajánlja neked a horoszkóp.

Oroszlán: A horoszkóp azt állítja, hogy nemcsak kifejezetten szerelmes típus vagy, hanem te az igazi, különleges szerelemről ábrándozol. A Micsoda nő című film tökéletes választás lenne számodra az idei Valentin-napra.

Szűz: Maximalista, kissé finnyás személy lehetsz, aki könnyen észreveszi mások hibáit, de önmagaddal szemben sem vagy elnéző. Valentin-napon a 10 dolog, amit utálok benned című filmet kellene megnézned.

Mérleg: Nagyon barátságos, bájos teremtés vagy. Szereted a társasági eseményeket, a sztárok csillogó életét, ezért a Sztárom a párom című filmet kellene megnézned.

Skorpió: Imádod a titokzatosságot, erősen érdeklődsz a szemmel nem látható világ iránt és hiszel az angyalok, szellemek létezésében, ezért a Ghost illik a csillagjegyedhez.

Nyilas: Remek a humorod, imádod a komédiát, a vígjátékokat, és a romantika sem áll távol tőled. A Valentin-nap nem a kedvenc ünneped, de a Bazi nagy görög lagzi című film könnyen a kedvenc romantikus filmed lehet.

Bak: Kívülről hűvösnek, visszafogottnak tűnhetsz, de belül álmodozó vagy. A pároddal szeretsz romantikázni, de a Valentin-napot nem különösebben tartod számon. Ha idén megnéznél egy szerelmes filmet, akkor a 27 idegen igen lekötheti a figyelmedet.

Vízöntő: Igazi egyéniség vagy, aki nehezen mutatja ki az érzéseit, ám ez még nem jelenti azt, hogy nem érzel nagyon mélyen. A romantikával sincs problémád, amíg az az egyedi és nem csöpögős. Valentin-napon Az igazából szerelem című filmet kellene megnézned.

Halak: Nagyon romantikus és mélyen érző személy vagy, és kifejezetten szereted a Valentin-napot, amin az Éjjel a parton című történet kellene megnézned, ha romantikus filmre vágysz.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló